Bogurtlencicegi cokk cokk kolay gelsin canım çalışıyorsan bebeğinle çok zorlanırsın imkanın varsa herseyi paketleyip taşıyan nakliyecileri araştır yok o kadar para vermeye gerek yok dersen yine imkanın varsa ailenden arkadaşlarından yardım alarak koli hazırla ve son olarak korona var diye benim gibi kimseden yardım istemiyorsan (taşındım 2 gün oldu) 23 aylık bi kızım var 3 haftayı geçik zamandır koli yaptım toplamaya konsoldan başladım burda okumuştum kırılacak şeyleri peçeleye sarıp streçleyin diye öyle de yaptım hiçbişeyim kırılmadı sonra mutfakta çok az eşyamı bıraktım herseyi koliledim kalın çöp poşetleri aldım bütün kıyafetlerimizi kışlıkları yorganları yastıkları poşetlere koydum çift poşet kullandım heraeyin üstünü yazdım neye ne koyduysam bebeğimin eşyaları için valiz ayırdık onunkileri en son topladım gidincede hemen bulayım diye tek bir valize koydum bez ilaç kıyafet battaniye hepsini tek bir valize koydum benim taşınacağım yer yakındı mahalle değiştirdim sadece o yüzden kırılıcak ve bütünufak tefek eşyayı eşim taşıdı bikaç günde yeni eve kalan büyük eşyaları nakliyeciler halletti yeni evi temizlikçi tutup temizlettim ama pişman oldum sadece camları ve mutfak. dolaplarını ben gidip silseydim temizlikçiyi şimdi çağırsaydım dedim çünkü ev yine battı 😂 hala yerleşmeye çalışıyorum yavaş tVaş artık 🤟🤟 aklıma gelen bişey olursa tekrar söylerim şimdiden çok kolay gelsin yeni eviniz bol bol sağlık mutluluk huzur getirsin 🙏🙏🤟🤟🎈🎈