Meryas Merhabalar dün doktorumuz meningokok menenjit aşısını önerdi ücretli bir aşı yaptıran varmı acaba
Baby_Mila Meryas evet a ve b olarak iki çeşidi var ikisinide yaptırdım ben biri 2 doz biri üç doz bexero ve nimenrix isimleri
Tbg Meryas anladım ben biraz geç yaptırmak istedim bebeğim 5 ay 23 gunluk, çok ağır aşılar olduğunu öğrendiğim için 8.aydan sonra düşünüyorum. Siz de cok acele etmeyın ıstersenız
Baby_Mila Meryas kararsız kalmayın bence bu hastalıklar çok tehlikeli ölümle sonuçlanabiliyor Allah korusun
FnurGokcan Meryas oğluma hiçbir aşı ateş yapmamış bexsero ilk doz baya ateş yaptı ve iki dozda da aşırı huzursuzdu
Meryas Tbg hımm doğru düşünmüşsünüz bende bi düşüneyim bunu birde acaba hastaneler arasında fiyat farkı olurmu sizlere fiyat verildimi
Tbg Meryas hıc bılmıyorm fıyat farkı varmıdır sormadım çünkü sürekli gittiğimiz dr umuza yaptırtacagımız için ne kadar derlerse artık. Bi tanıdıgım bebegıne erken yaptırmıs ıstahı kesılmıs huyu degısmıs yavrucagın bnde oyuzden gec yaptırmayı düşündüm. Raabbim esirgesin korusun yavrularımızı🤲
esra0474 Yalnız bexsero (menenjit b) içindeki suruçlar 1 yaşına kadar bulaşabilecek olan mikrop İçin üretilmiş. Nimenrixi bir yaşından sonra tek doz yaptıracağız. Fazla geciktirmemenizi tavsiye ederim. Bexsero biZde çok ateş yaptı bu arada. Sevgiler