Seboss12 Erkek bebek anneleri yakın zamanda sünnet yaptıranlar özelim yaptırdınız zor geçti mi fikir alabilir miyim 🤷♀️
Cigdem07 Seboss12 Bebeğim 3 aylıkken sünnet yaptırdım en büyük rahatlık diyebilirim özelde yaptırdım.
Seboss12 gmzekrsu özelde mi yaptırdınız sanırım devlet yapmıyor muş yasak Muş doktor bütün öyle dedi bize gerçi hastanelere de götürmek çok zor böyle zamanda 🙄
Seboss12 Ummhnsmt bende öyle diye diye yedi aylık oldu artık iyice geçmeden yaptırmak istiyorum devlet başkanlık yasak koydu yapmıyoruz dedi bize özelde nasıl gelişiyor durumlar öğrenmeye çalışıyorum bende ya
Bulutbey Seboss12 yasak mi bilmiyorum ama benim kuzenim Çapa’da cerrah o yapacaktı. Şu an çocuğun pipisi kopsa onu buraya sokmam dedi. Bizde bekliyoruz ama virüsü beklersek 2-3 yıl geçer
Omermomy Bizde çarşamba günü özelde yaptık. Şimdi 58 günlüğüz🤲 Korkulucak bişey yok cok şükür pek ağrı yapmadı.
Seboss12 Omermomy ücret olarak ne ödediniz acaba ben Altınoluk ya oturuyorum da bizim buralar fiyat olarak genelde yüksek oluyo
Seboss12 gmzekrsu özel ler yapıyormuş sanırım şu an sadece bizde özele sorduk şimdi özel yapıyormuş bi an önce yaptırım o zaman bizimki yedi aylık oldu da zorlanırız gibi geliyo bana korkuyo insan
Nesrina Büyük oğlumu özelde 48 günlükken sünnet ettik. Hayatımda verdiğim en iyi karar şıan küçüğüm 50 günlük , aynı doktora bayramdan sonra sünnet ettirelim diyoruz. içim de el vermiyor , bakalım bir gayret gideceğiz
Seboss12 Nesrina en iyisini yaparsınız benimki 7 aylık şimdi çok zor nasıl yaptırıcaz diye deli deli düşünmeye başladım vallahi 🙄
gmzekrsu Seboss12 Korkmayın yaptirin daha gec olmadan ben ilk oğlumu genel anestezi ile yaptirdim hic agrisi olmadi bisey fark etmedi ve 1 yaşındaydı ikinci oğlumu cuma günü yaptirdim suan 56 günlüğüz lokal anestezi ile yaptırdık 3 saat bi agrimiz oldu agladi yani tercih sizin
Nesrina Ummhnsmt bayramdan sonra öğreneceğim , büyük oğlum 7 yol önce oldu fiyat bilgim yok. Muayene olmadan fiyat vermiyor hastaneler
Seboss12 Mertmete aynen canım salgından dolayı eşim sabah araştırmaya gitti devletteki doktor yasak şu an sünnet yapmıyoruz demiş bakanlık yasak demiş özele sormuş özeller yapıyormuş
Symackn Seboss12 valla bende çorludayım özel hastaneden fiyat aldım şuan kampanya var 950 dediler. 2 aylığız bizde kısmetse kurbandan sonra yaptıralım diyoruz.
Trkanmete Cigdem07 bebim bebeğim de 3 aylık sünnet yaptırmayı düşünüyoruz ama içim elvermiyor bezliyken zor olur diyolar ne kadar doğru bilmiyorum. Sizin nasıl oldu zotlandınız mı.?
BusraOmerAsaf Trkanmete biz yeni yaptırdık 3,5 aylığa yakınken. Bana herkes bezliyken ve hareketlenmeden daha acısız ve çok daha çabuk iyileşiyor dedi gerçekten öyleymiş. Kesinlikle dönmeye başlamadan yaptırın büyük rahatlık şu an yaptırmanız
Cigdem07 Trkanmete Hayır tam tersi bezliyken daha iyi çişi kaynatıyor hemen iyileştiriyo kücükken yaptırmak her zaman daha iyi emeklemiyo yürümüyo matıken düşünün hareketsiz oluyor cocuk daha rahat atlatılıyor. Oğlum şuan 8 aylık iyi ki yaptırmışım diyorum. Erken sünnet her zaman iyidir. Bebek hiç bişey hissetmiyor zaten korkmayın.