Ilknurcinar Hafta atagindayiz. Boyle birsey yok galiba. Ne uyuyor ne emiyor biberon bile almiyor. Derdi surekli aglamak. Ne yapacagimi sasirdim.
Minikbebisss Ilknurcinar aynı durumdaydık yeni atlattık eski düzene dönmeye başladı benim bebeğim.Ama atak öncesi emzik alırdı şimdi almıyor😔Beni baya rahatlatıyordu emzik olayı.Acaba tekrardan emer mi emziği?Siz böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?
Ilknurcinar Deletedmom896 ayagimda uyuyo gibi yapiyo birakiyorum gozleri fal tasi gibi acilyo daha 2. Gunumuzdeyiz 🤦♀️
Ilknurcinar Minikbebisss suan emzikte sikinti yok aliyor. Ama emmiyor. Biberonu bile reddediyor. Cok acikinca iki oynuyo gogsumde emiyo o kadar. Ins alir emzik kurtarici sen surekli o attikca ver agzina
Ilknurcinar Bilgiliannem normalde bu kadar degildi. Hafif hafif salliyorum mayisinca birakyorum ayagimda uyuyo, oylece oldugu yere birakiyorum uyanmiyordu. Simdide ayni hafif salliyorum kapaniyo gozler. Sallamadan durunca uyanmiyo. Ayagimi cekiyim uyaniyor😂
Bilgiliannem Ilknurcinar alışkanlık olmuş işte siz sallamayi biraktiginiz an uyanması normal.salla dur uygulayın zamanla durmalariniz artsın.sallamayi azaltin