Merveunal Arkadaşlar son 2 adet dogum kontrol hapım kaldı 21 adet olanlardan kullanıyorum şimdi 2 tane de bitince nasıl Bi yol izleyecem geri ne zaman başlayacam yeni kutuya ve ne zaman adet olacağım
Hatice94 Merveunal 21 adet ilacin hepsini bitireceksiniz. Sonra 7 gün ara verip 8.gün tekrar içmeye başlayacaksınız. Ara verdiginiz günlerde büyük ihtimal adet göreceksiniz. Mesela ben 21 ilaci bitirdikten 4 gün sonra adet görüyorum. Her ay bu düzende oluyor.
Kuzey-41 Merveunal 21 hapı ictikten sonra 7 gün ara veriyorsun 8. Gün adetlide olsan olmasanda yeni hapa basliyorsun ikinci kutuda adetin ilk günü icicen diye bir kural yok canm
Merveunal Hatice94 peki o arada içmeyecem ama adet görecegim ee biz adetin ilk günü başlıyoruz bu ilaca nasıl olacak
Merveunal Hatice94 peki siz 4 gün sonra adet görüyorsunuz adetin ilk günü geri yeni kutuya mı başlıyorsunuz yani 4 gün ara vermiş mi oluyorsunuz
Deletedmom413 Merveunal Ilk kutuda adet basladiginda basliyorsunuzda Sonra adetin ilk gunune denk gelmesi sart degil canm
Hatice94 Merveunal Bende bunu kullanıyorum. Maşallah herşeyim çok düzenli adet olacağım saati bile biliyorum. Ara kanama falan yapmadı bende. Ayrıca adet sancılarımı da azalttı.
Merveunal Deletedmom413 öyle miiii yani 7 gün arayı verdikten sonra 8.gün geri başlıyoruz adet gününe denk gelmeyebilir
Hatice94 Merveunal Hayır ilk kutu için adetin ilk günü kuralı var. Sonraları için 7 gun ara vermek şart. Ben 4.gun adet görüyorum. Adetimin 4.gunu yeni ilaca başlıyorum.
Deletedmom413 Merveunal Ben yasmin kullaniyordum 21 kullanip 7 ara veriyordum. Bir sure sonra duzeninizi korudugu icin denk gelir zaten. Ama ilk baslarda yada bazen stresli doneminizde degisebilir duzeniniz. Bu sorun olmaz yani siz aksatmayin adet beklemeyin