Emina Hep az uyku vs pekı Cok uyuyan geceleri hıc ağlamayan kalkmayan bebekler yokmu var tabi… kızım hıc uyumazdı ama oglum hep uyuyor uyandırmak zorunda kalıyorum agır bir uykusu var normal mi bilemedim şimdi var mı biz gıbı olanlar 🤞🏻
ekmek-arasi Emina bacim sus yerin kulagi vrdir nazar etme cocguna kesintisiz 11-12 saat uyuyabiliyorlarmis aman birak uyusun sen beslenmesini yap uyurken masallah masallah 🧿🧿
Birikiuc Emina ahh kuzum ahh keske öyle olsaydı benım minnoş kızım. Söylemeseydin iyiydi nazar değer Allah korusun. Maşaallah diyeyim 🧿
Zeyno111 Emina Neden uyandırıyorsunuz ki uyku düzenini bozuyorsunuz ne güzel uyuyormuş bunun dişi atağı oluyor bu günleri mumla arayabilirsiniz 😅Aman nazar etmeyelim maşallah uyusun dokunmayın uyuyup büyüyecek yemek kadar uyumakta ihtiyaç aç olsa kalkar zaten 2-3 aydan sonra uyandırmaya gerek yok.
Bezginanne Emina maşallah deyin iki tane çocuğum var ikisinde uyku sevmiyor biri gece 4 te uyur 10 da uyanır biri 12 de uyur sabah 7 de uyanır tabi gece sık sık da uyanırlar🤷♀️
Emina Masallah 🧿 🧿 🧿 🧿 🧿 Bilemedim şimdi nette bKtım enfeksiyon belirtisi olabilir dedi zaten apetıt dermatit bir çocuk alerjik bebek