Berffff2 Hanımlar merhaba bebeğim gündüzleri uyumuyor sürekli emmek istiyordu şimdi emziğe de başladık rahat ettim biraz gece de cok uyuyor emmeye kalkamıyor bile bazen uyurken emziriyorum 5 dk sürüyor doyuyo mudur böyle olması normal mi
busraozturk_11 Berffff2 canım benim bebeğimde 46 günlük eger sarılığı yok ise acıkınca kendi uyanır gündüzleri bizim de uyku problemimiz var lakin duş aldırıp öyle dene istersen ben öyle yapıyorum
Berffff2 busraozturk_11 acıkınca kendi uyanır diye bekiyorum bu saatlerde uyanıyor geceden beri normal mi hiç anlayamadım ya daha önce böylr değildi
busraozturk_11 Berffff2 gece geç mi dalıyor uykuya mesela kızım 11 de uyur 3 de uyanır beslenmek için
Ayseygmr Berffff2 valla aksam 9 da uyuyor 12 de uynyr mama verym 2 de ben uyandrym tekrrdn ac kalmasin diye sonra kendisi 4 gibi uyanyr sabah 10 a kdr ayaktyz uyumuyr 😂
Zynpgl Çok normal bizimkide öyle artık düzene giriyolar yavaş yavaş. Bazen kalkar bazen kalkmaz sabah erken saatte kalkar artık o onun kendi keyfine kalmış