Kumsalim1 kıZım bisey yemiyor cok zayıf kahvaltı tarifleri ve günlük ne verebilirim değişik tarifleriniz varmi anneler
Gulfem_1605 Kumsalim1 benimki cok yedigi halde almiyor cok hareketli ve tüm gün mama mama diye dolaniyor buna rağmen cok zayif 😔
belizedizeliz Kumsalim1 pankek,omlet çeşitleri,yumurta:)Ben birde müsli yedirirdim gerçi hala yiyor Beliz ve Ediz çok seviyorlar.☺️
Fyzkcr Kumsalim1 1 yaş kilosu 9 kg olur normal kuzum 👍🏻 Benim oğlumda 9 kilo bu ay 1 yaşına girecek ve 1 yaş gerçekten çok değişik uyku ve yemesi değişti
Kumsalim1 belizedizeliz musli ilk defa duyuyorm doyurucu mu bide nerde bulurum ne kadr naisl vermeliyim
belizedizeliz Kumsalim1 1 çay bardağı tahıllı veya yulaflı müsli.Taze ve kuru meyveler (Kuru üzüm, kuru dut, kuru incir, taze çilek, taze karadut gibi.) 1 çay bardağı süt. Karışımı gayet doyurucu.☺️Müsliyi her markette bulabilirsiniz.☺️
Gulfem_1605 Kumsalim1 cok doyurucu kendin yapabilirsin yulaf ezmesi icine kurutulmus m2yve mesela üzüm kayisi gibi seyler koyup azicik bal veya pekmezle tatlandirip sütle yedirebilirsin 😊 ben denedim benim kiz yemekci oldugu icin begenmedi fazla. Ek gida zamaninda nasildi yemesi hepmi böyleydi. Püre seviyormu belki püreden kati yemege gecmek icin hazir degildir
Kumsalim1 Gulfem_1605 canim herşeyi tadına bakiuor ve herşeyi veriyorum yemiyor acaba değişik seylermi istiyor
belizedizeliz Gulfem_1605 Tadı cidden güzel oluyor biri 21 aylık biri 3 yaşına yeni girdi sayılır 1 yaşına girdiklerinden beri yiyorlar çok severek.Bende çok beğeniyorum hatta bende yiyorum.Gayet doyurucu.😁🙈
Gulfem_1605 belizedizeliz annemde bize hep yapardi ve halen vazgecemiyorum eşimde dalga geciyor kedi mamasi yiyo bizimki diye 😁 yesinler kuzucuklar afiyet olsun onlara 🥰