10kba Eymenikom Mama miktarının azı çoğu senin sütünle alakalı. Mümkünse sütün en verimli zamanında sağıp kç cc çıktığını görmen. Bunu doktorınla paylaşıp, bebeğin kilo alımıyla ortak bi program izlemeniz🤗
Bercemdila65 Sorchacan benimde bebeğim 7 ay 13 günlük 6800 kg ben kaç saatte bir kaç cc vermeliyim sizce ?
Eymenikom Minigimm mide yapısına göre değişiyor demekki canım benimki biraz iştahlı bi bebek karın çevresi geniş
Eymenikom Merfeee öyle tabi bugün bende götürdüm özel doktora artık onda devam edeceğim telefonu da aldım istediğim zaman ulaşabilirim hiçbişey çocuğumuzdan kıymetli değil
Merfeee Eymenikom ben gecenin 11inde msj attım hemencecik cevap verdi sağolsun.. devlette hangi doktor yapar bunu. O yüzden varsın canları sağolsun kuzuların 🤗🤗🤗🤗
Eymenikom -erCansu- doktor eğer 2 sefer veriyorsan 90 a kadar çıkabilirsin ama gece dedi gün içinde emzir dedi emzik de kullanırsa iyi olur gazı açısından sizin açınızdan da dedi biraz zorlayın emzik için bizimki de tutmuyordu yavaş yavaş veriyorum şimdi