Mervemiray Kızlar göğsümü sıkınca azıcık süt geliyor 1 2 delikten başka Yok bebeğim emiyor bırakınca ağlıyor elini emiyor 46 günlük daha ona bakmaktan bişey yiyip içemiyorum ondan kesiliyor mu acaba
yokbecanim Mervemiray gazı olabilir mi acaba?benim bebeğimin de bi ara gazı vardı ama ağlamıyordu.sürekli elini emiyordu ve ben de doymuyor sanıyordum.
Arzuaysima Mervemiray kesinlikle azalıyor yorgunluk stres çok azaltıyor bende yaşadım aynı durumu ozamanlarda şimdi her emzirmeden sonra süt yapan şeyler yiyorum içiyorum o uyudukca sende dinlen
Sevilsevil Mervemiray bebeğinizi uyutunca hemen yemek yapın kendinize bol bol su için bizim ebemiz en önemli su demişti yemekten de önemli
Sevilsevil Mervemiray bir de benimki yemek yiyeceğim zaman durmazdı bi yandan emzirirdim bi yandan yemek yerdim
Mervemiray yokbecanim gazı da olabilir 1 haftadır zor çıkıyor bağırsağına birikmiş olabilir karnına masaj yaptırmıyor
BskDuru Çişli bezleriniz ne durumda 24 saat içinde toplamda bir margarin ağırlığında çişli bez alıyorsanız bebeğiniz doyuyor demektir. Ya da bir beze 15 kaşık su dökün onun ağırlığı gene bir gün içindeki bezlerinin ağırlığına eşit olmalıdır. Eğer bolca çişli bez alıyorsanız doymama gibi bir durum yoktur rahat olun.