Yuayke Oğlum geçen gece ağlama krizi geçirdi ve çenesi kitlendi titremeye başladı gözleri kaydı çok korktuk etrafımdakiler rüya görmüş korkmuştur dedi ama ben araştırdım biraz epilepsi belirtilerine çok yakın böyle bi durum yaşayan var mı çok korkuyorum
Deletedmom348 Yuayke Canım biz titreme yaşadık gittim. Video çekin dedi. Titreme çene kilitlenmesi ifadesizlik nöroleptik olarak izlenmesi gerekir dedi. Bu alanda uzman bir Prof a gittik. Beynin kırkı 3 aydık tekrar gelin 3 ay sonra eğer şayet varsa dedi tekrar bakarız EEG ultrason vs. Tedavi uygularız hafifletildiyse sonra bitiririz dedi. Erken tanı çok önemli. Biz şimdi tekrar gidicez?
Didem52miray Bi uzmana görüşün derim Oglum 3kere sıcak havale geçirdi oyuzden böyle şeyler duyunca içim acıyor Rabbim şifa versin inşallah öyle bi durum yoktur
Yuayke Deletedmom348 götürdüm doktora muayene etti anormal bi durum yok ama tedbir amaçlı EEG emar gelişim testi istedi hepsine randevu aldım ama eşim ve ailesi onaylamıyor bu durumu emar çekilirken narkoz verip uyutup çekicekler onlarda bundan ötürü istemiyorlar bilmiyorum ne yapacağımı herkes rüya görmüş korkmuştur diyor bide bu durumu yaşamadan bi gün önce kan aldılar çoçugumdan ve çok korktu resmen hastaneyi inletti bazıları etkilenmiş ondan böyle bişey yaşamıştır diyo
Yuayke Deletedmom348 maşallah çok zeki herşeyi algılıyor annesi olarak ona en yakın benim yani bugüne kadar anormal bi haraketini algılama probleminin olduğunu görmedim
Deletedmom348 Yuayke gelişim ve algılama işe ilgili bir sorunları olmuyor zaten. Bu ayrı o ayrı. Tabi ki siz bilirsiniz geçmiş olsun