biryavuzkusu Kızlar bebeğim 1 aylık bütün emmek istiyor emziriyorum memede uyuyor yere koyunca uyanıyor. Bütün gün böyle uyuduğu için gece uyumuyor. Dinlenemiyorum sütüm azaldı sanki. Doktor 2 buçuk saatte bir emzir dedi. Ama hep ağlıyo emzirmeden nasıl oyalayabilirim el kadar çocuğu 😔 of düzene girecek mi gerçekten bunaldım. Böyle söylemek istemiyorum ama bunalıma girdim ya.
Mineoksuzz biryavuzkusu benim kızımda öyleydi saatlerce abartısız emiyordu boynum tutuluyordu artık ama büyüdükçe bıraktı o huyunu şimdi 10 Dk emip uyuyor en fazla :)
biryavuzkusu Deletedmom412 emzik veriyorum ama tutmuyor. Yani tutuyor ama 5 dk sonra atıp ağlıyo. Başka emziklerden deneyeceğim umarım tutar
Bnzksrc Bende öyleyim ne belim kaldı ne sırtım kaldı. Ağrıdan ayakta duramıyorum. Bazıları sürekli meme vermeyin kolik olur diyor doktor ağladıkça emzir diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum 😢
biryavuzkusu Bnzksrc valla herkes başka bişey söylüyor çocuk ağlıyo mecbur veriyorsum vermesen nasıl duracak oyundan anlamıyo bişeyden anlamıyor