Uyartugba Bebeğim 3 aylık dilinde pamukcuk oluştu bir türlü geçmiyor sağlık ocağı şurup verdi kullanıyorum karpinatida yaptım dilinin ucunu alıyor ama gerisini alamıyorum pamukcuk geçiren bebisler var mı varsa neler onerebilirsinjz
Mervedenizkrn Uyartugba karbonat iyi deil diyorlar mantar olusumunu hizlandirdigi icin daha cabuk uremesine sebep oluyormus gecmedi icin emzirdikten sonra gogsunuzu yikayin tekrar emdiginde orada biraktigi enfekteleri tekrar almasin diye yaziyor
CananGl Canım mikostatin diye bi damla var bizimki çok kötü olmuştu düzenli kullanımda3 güne geçti çok şükür gerçekten çok işe yarıyor istersen birde onu dene doktoruna danışıp
Zynpsft Benim kızım 8 aylık ağzı pamukçul oldu karbonat ve damla ile geçip tekrar oluyordu karadur pekmezi ile geçirdim çay kaşığınkadar veriyordum ama sizinki ufak doktorunuza danışın ilaç belki fayda edebilir
Ayce_1999 Uyartugba ağzının içine sağ ve sol yanağına birer defa sıkarak hemen geçirdi karbonatlı su işe yaramadı daha cok ilerledi dudaklarına vurdu
Motherofpearl Benim de kızım da olmuştu. Doktorumuz şurup vermişti. Emziriyorsanız emzirmeden önce ve emzirmeden sonra göğüs ucunu da karbonatlı su ile temizleyip kızım için verilen şuruptan sürdüm. Öyle geçti. Çok geçmiş olsun 💐.