yunikorn Seyahat için kolaylıkla taşıyabileceğimiz park beşik almayı düşünüyorum. Ayrıca sallanabilir olsun ve makul fiyatlı olsun istiyorum 💁🏻♀️ Kullanıp memnun kalanlar tavsiyelerinizi bekliyorum…
su_sde yunikorn ayy alma ben de vardı iki tane birini saattim burda biri bende gerek siz bişey arada beşikte değil kendi yatağınızda uyut beşik siz liğe de alıştır İnan çok gereksi z ben mobilya aldım birini annem almış oyun parkı taşına bilir birini de çok samimi eşimin arkadaşı daha açmadık bile gerek siz bencefikrim ama tabi taktir sizin
Arasannesi yunikorn kraft calıpso 2 kullanıyoruz cok memnunum.zaten katlanıp çantası var ıcıne gırıyor ınce uzun bır sekılde
Mom0870 yunikorn Yeğenime Prego kullandık sallanıyor mu bilmiyorum ama güzel bir marka yazlığa felan götürüp getiriyorlardı ✨
TC07 yunikorn Kraft north almıştık 600 küsür tlye şimdi ne kadar bilmiyorum ama çok memnunum. Dönencesini çok seviyor, oyuncakları müziği titreşimi çok rahatlatıcı. Sallanabiliyor ve 2 kademeli kullanabiliyorsun.
yunikorn su_sde açıkçası bebeğim sallanmaya çok alıştı o yüzden beşik arayışına girdim. Bir de bir buçuk ay sonra kayınvalidem bakmaya başlayacak aldığımız bu beşik onda durur diye de düşünüyorum. Portatif beşikler de çok küçük birkaç ay ancak kullanılabilir..
Arasannesi yunikorn evet sallanma aparatlı dönenceli bir beşik.aldıgınıza pısman olmazsınız.rıca ederım🌺
nsbd1604 Baby plus ın kini kullanıyoruz seyahatlerde gayet memnunum, ben bebeğim küçük olduğu için kademeli olanı aldım ama kademesiz olanı daha uygun ve sallanabiliyordu galiba. Bi bakın isterseniz en son 450tl idi.
bbb2019 yunikorn babycasper park yatak kullanıyoruz hem uygun fiyatlı hem de oldukça kullanışlı kolay kuruluyor 2 kat seçeneği var sallanma aparatı çok fazla sallandığı için onu çıkartıp kullanıyorum ben bu şekilde de üst kat sallanabiliyor