sr_ky merhabaaaa güzel anneler bizde 9 ay 8 günlüğüz 🎈
tazı gibi emekliyor , koltuklara tutunup yürüyor genelde tek eliyle tutunuyor sonra o elini de bırakıp bağımsız bir şekilde ayakta durmak istiyor ama hoooop poposunun üstüne düşüyor. Henüz dişimiz yok bekliyoruz ama bir belirti bile yok. Meme,mama,baba diyor bilinçli değil gibi sadece kolayına geldiği için söylüyor. Ek gıda rica minnet cebren ve hileyle yediriyorum. Tam bir meme delisi gece saat başı uyanıyor. Acıktığından değil tam bir tiryaki 🎈 gündüz uykuları düzenli fakat sese çok duyarlı. Parmak ucumda yürüyerek iş yapıyorum. Suyu asla sevmiyor banyosunu yaptırırken komşular bebeğime eziyet ettiğimi sanıp polise şikayet edicek diye korkuyorum 🤭 pilli kendi kendine giden oyuncak arabaları hayranlıkla izliyor peşinden gidip yakalamaya çalışıyor. Yakaladığı gibi ağzına alıyor 🎈
alkış baybay yaptırmaya çalışıyorum yapmıyor. Sadece izliyor hoşuna gidiyor ama yapmaya üşenir gibi bir hali var. Boy kilo kısmını bilmiyorum ama çokta önemli değil sağlıklı olsunlar yeter 🎈aklıma gelenler bunlar