Ulviye1607 Merhaba anneler. Slkon göğüs ucuyla emziriyorum. Normal emzirmek istiyorum ama olmuyor. Benim gbi Bi durumu olan var mı acaba?
Zemzemss Ulviye1607 bende öyleydim meme ucum yoktu 2 hafta kadar öyle emzirdim. 2 hafta sonrasında meme ucum çıkınca bıraktım
Ozanazli Ulviye1607 bende ole cnm meme ucum yok artık bırakmak istyrm o yuzden ucsuz verıom çok şükür
aslitpbg Ulviye1607 neden olmuyor canım oğlum erken doğdu çenesi kuvvetsizdi mememi alamıyordu ben de en başta öyle başladım ama 15 gün sürdü sonra göğüsümü vereyim dedim hemen aldı.
aslitpbg Ulviye1607 canım ne yap biliyor musun ben biraz Sütüm çıksın diye göğsümü sagiyordum ucunda süt bırakıyordum tadını alınca hemen emiyordu. Bide emzirme pozisyonun da çok önemli yanlış veriyor olmayasin??
Ulviye1607 Zemzemss nasıl bıraktınız ya biz 25 günlük olduk göğüs ucumda var yalıyor yalıyor ama emmiyor sinir oluyor ağlıyor
Zemzemss Ulviye1607 hiçbir şey yapmadım canm. üç çıkınca takmadım emdi hemen. Göğüs ucuna sütünü sür belki öyle emer
Btlaydnn Ulviye1607 bende aynı durumdayım. Bebek hemşiresi 1 aya kadar normale dönebilirsin dedi. Hiç emzirmemektense slikon uç iyi fikir