Ozlemdefnem Hayırlı akşamlar kızlar silikon ucu kaç aylıkken nasıl bıraktınız bebeğim üç aylık olucak halen bırakamadık 😬
Sarelinaaa Ozlemdefnem 6 . Ayda kendi kendine bırakmıştı canım memeyi tanıdıktan sonra uçsuz da olsa emiyorlar artık dert etme biraz daha sabretmen gerek 💜
Ozlemdefnem Sarelinaaa arada mememi veriyorum enmeye çalışıyo ama ikide bir düşüyo ağzından tam tutamıyo
Elifhanim Ozlemdefnem herhngi bi sknnti yok ama bn mamada veriyrm sutum tam yetmedgi icin aslnda blki yetrde silikon ucta tamamn bitiremio memeyi az gelmeye baslaynca birakio
Sarelinaaa Ozlemdefnem ozaman alışır canm benim kızım hiç emmiyodu sinirleniyodu baya ağlıyodu allahtan kendi bıraktı da zorlanmadık
Ozlemdefnem Elifhanim kilo alımı iyiyse neden mama veriyosun ki bu sefer seni bırakır mama ister o sütün az geldiği için değil doyduğu için bırakıyodur
Gzmgnc Kızlar benimde 4 aylık oğlum gündüzleri memeyi almak istemiyor çok zor aliyor geceleri emiyor ama sizin başınıza geldi mi sütümü sahip veriyorum birde mama takviseysi yapıyorum
Cucueva Gzmgnc arkadaşımın oğlu var dört aylık aynı durumdan bahsetmişti 4 ay atağı varmış sanırım o yüzdenmiş
Elifhanim Ozlemdefnem mamayla beraber verince kilo alimi iyi yok bn onu takip ettm az gelip birakinca sen pampayla sagiyrm sut gelio ama o cekmio az geldgi iicjn
Cucueva Gzmgnc büyüme atakları yazın Google ‘a ayrıntılı açıklıyor neler değişiyor bebeklere neler oluyor falan bir sürü büyüme atağı varmış bebeklerin 🤷🏻♀️