Minikkurabiyem Merhaba bebegimde süt alerjisi var 3 ay 25 günlük sutumde azalma var doymuyor arada sanki vericek gibiyim neler kullanıyorsunuz doktor bebelac lf önerdi ama kullanip memnun kalan varmı
Dorukcum_16 Minikkurabiyem Alerji durumu nasil öncelikle bu onemli. Alerji mamalari biliyosunuzdur ki 200 tl den basliyor. Buna kimsenin gücü yetmez. Doktor onerdi değilde rapor yazmasi lazim. Sütün az doymuyorsa raor yazdir. Bebelac lf hiç kullanmadik similac alimentum var aotamil progemnin var bir cok cesit var alerjik durum ağırlığına gore..
Kubraomer26 Benim de sürüm yetersiz olduğu için ilk baş aptamil kullandık ama hiç yaramadı şuan sma kullanıyoruz bi problem yok çok şükür
Minikkurabiyem Dorukcum_16 doktor yazicakti ama o ara tekrar iyi geliyordu sütüm bu ara yine azaldı evet pahalilar kendisi bunu önerdi bebelac lf yi hiç bilmiyorum hangisi iyi birde derecesini bir türlü ogfenemiyorum iki dokyora gittik sadece süt ürünü tuketme ilk 6 ay denildi bu kadar
Dorukcum_16 Minikkurabiyem derecesini verilen mamalarla anlarsin canim az orta ust die ayrılıyo. Aptamil misal en ust coklu gida alerjisi. Similac alimentum orta mesela