Deletedmom330 Kızlar oğlum 1 yaşında. Memede uyuyor. Fakat benim ki sitem değil. Ben gögsümde uyumasına bayılıyorum yalnız 😍😂 mest oluyorum, izlerken mutlu oluyorum. Benim gibi hisseden var mı ?
brns21 Deletedmom330 kizimda 1 yasinda memede uyuyor cok tatli tabi ama uykuyy hic sevmiyor o memeyi isteyip uyuyana kadar biz perisan oluyoruz sizin uyku duzeni nasil gece sık uyaniyormu
mikkonunannesi- Deletedmom330 benim kızım 20 aylık 😂meme de uyumakla kalmıyor onu yıkarken bile istiyor o yüzden uykuya geçme artık uzadığı için emerek uyuması artık zorluyor Baya 😂
Emne Deletedmom330 14 aylık kızım meme aşığı memesiz asla uyumaz gece artık sayamıyorum kaç defa kalktığını istiyor ki meme hep azında durdun e tabi bende uyuyamıyorum sabahı zor ediyorum valla
Deletedmom330 brns21 maşallah diyeyim oğlum doğduğundan beri uyku konusunda beni hiç zorlamadı. Akşam 9′da yatıyor sabah 8de kalkıyor bir kere emmeye uyanıyor. Emzirmeye başladığımda uykuya dalması max 10 dakika
fnur2801 Deletedmom330 şuan benimki de 5.5 aylık. sizinki gibi 8.30-9da uyur sabah 7-7.30 gibi uyanır maşallah diyeyim. şuan çok güzel ama inşallah ilerde gece sürekli uyanmaz memede uyuyanların en çok şikayet ettiği şey 🤭
Yunel mikkonunannesi- şuan bnde bir post açmayı düşünürken bu posta denk geldim şansa benimde oğlum 19 aylık meme delisi uykuya memeye geçiyor canı sıkılınca meme zaten acıkınca kafayı yemiş şekilde meme geceyi söylemiyorum bile meme ağzında neredeyse sabah ediyoruz ki bu 3 gündür daha çok arttı isteği acaba sütten kessem mi diye düşünüyorum ama sonra kıyamıyorum 2 yaşına kadar emzirim diyorum ama gün içindede sürekli emdiğinden acıkmıyor bu yüzden doğru düzgün birşey de yemiyor kendi atıştırmalık ları dışında bugün sadece sabah bebe bisküvisi yedi öğlen 3 kaşık çorba daha da yok sonrası hep meme 🥴 bana da bir fikir verin sence ben napim arkadaşım
mikkonunannesi- Deletedmom330 haaayıııırr 😂😂 şaka tabi tatlı da bizim ki yeni doğan döneminde bu kadar emmezdi kara kara nasıl bırakacak, yıpranmadan diye düşünüyorum
Deletedmom388 Deletedmom330 Beeenn😍 kızım 10buçuk aylık emerek uyur hep..saçını okşuyorum,elimi tutuyor uyurken ben de onu izliyorum kokusunu çeke çekee😍
Deletedmom388 Deletedmom330 Ben de vallahi.Arkama yastık alıyorum ooh mis gibi koku eşliğinde kızçemi de uyutmuş oluyorum😄Karlı bir iş😋😍
GirayinAslisi Deletedmom330 benim de çok hoşuma gidiyor kafasını oksuyorum ellerini öpüyorum ayaklarını bacaklarını vücuduma sarmaya çalışıyorum o minik bacağı üstüme atmaya calisiyorum çok hoşuma gidiyor ama gel gelelim ki gece co k sıkıntı yaşıyorum sürekli uyaniyor ve meme de yanımda uyumak istiyor hiç ayrılmak istemiyor beni de sabaha kadar uyutmuyor aşırı uyaniyor
Deletedmom330 GirayinAslisi memede uyuyan bebeklerin genel sıkıntı bu oluyor sanırım çok uyanıyorlar. Ben öyle bir şey yaşamıyorum yaşasam belki banada çok zor gelirdi
Deletedmom388 Deletedmom330 Sorma yaaa😍Hele de uyandıkları zamanki koku yok muu tam parfüm olacak gibi😋❤️
Bahar1425 _yaseminturann 9.10!-aylık olsun daha mutlu olacaksın uykusuzluk gerginlik yapacak belin boynun tutulacak fıtık olacaksın 😀 biz gece milyon kez kalkıyoruz 9 aydır uyku nedir bilmem bu yüzden de 40 kiloya düştüm 😀 hele bi de yorgunluktan uykusuzluktan gece çok emmekten sütün azalacak gel gör gece savaşını ağlamalar süt gelmiyor diye bebeğin krize girmeleri tam uyuyacaksın bebeğin tekrar uyanacak derken bebeğine yalvaracaksın bebeğim nolur bu gece 1.hatta 2. 3 kere uyan emmeye bende uykumu alıyım diye bebeğin seni anlayacak yorulduğunu sana o gece izin verecek 😀ama sadece gerçekten tükendiğim an izin veriyor o gece her söylediğin de değil 😀😀😀
Deletedmom330 fnur2801 maşallah diyelim bizim ki sıkıntı çıkarmıyor umarım sizinkide çıkarmaz büyüdükçe 😍