Mother_ Bebeğinize hangi dvit damlayı kullanıyorsunuz gec fark ettim sağlık ocaginin verdiğinde paraben olduğunu :(
TalentedMom Mother_ Sağlık ocağının verdiği alerji haptı bize kilomuz biraz düşük olduğu için doktor Vita sanol verdi A,C ve D vitamini içeriyor
Cigdem07 tosbikim2020 Makyaj malzemelerinin içine koyulan bi zehir bu bebeklerin damlalarındada var kan damlası mesela sağlık ocağının verdiği kan damlasında var
Elif-Liya Cigdem07 sağlık ocağı bugun bizde kan damlası verdi şu marka vegaferon diye bunda mı zehir var
Bmk Geheimnisperson fıs ucuyla mı veriyosunuz yoksa damla ucuyka mı? İkiside aynı seymi ben damla ucuyla 1 damla damlatıyorum dogrumu
Mother_ Elif-Liya ya zehir derken koruyucu kimyasal diyelim zararlı diyo herkes paraben VAR çünkü. Ki biz ıslak mendil olsun bez olsun onda bile paraben içermez özellikle dikakt ederm
Geheimnisperson Bmk bize doktorumuz tek fıs demişti. Kaç damlaya denk geliyor bilemiyorum açıkçası, kullanmadık damlalık.
NagihaninOykusu Mother_ ocean kullanıyordum şimdi newvit aldım daha uygun fiyatlı aynı içerikte 😊 bebeğimin gelişimi önde olduğu için bir gün tek fiss bir gün iki fiss kullanıyoruz biz