2729 Kızlar bebeğim 1 aylık ve sürekli kusuyor. Bugün doktor reflü olduğunu söyledi ve şurup verdi. Bebeğinde reflü sorunu olup atlatan, önerileri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Tugbacolak 2729 bızdede dogum ıtıbarı ıle reflu var malesef suan ıkı aylık kızım ıkı ılac kullanıyoruz doktor uc aya kadar devam edıcez demıstı ılaclar dısında ekstra önlemler alıyoruz tabı
Tugbacolak 2729 sızede anlatmıstır doktorunuz heralde dık emzırme emzırme sonrası 10-15 dakıka dık tutma falan
mrsgnss 2729 bizimde reflüden şüphelendi doktorumuz doğduğundan beri reflü yatagında yatıyor ama reflü yataklarının eğimin az oldugunu yetersiz kaldığını söyledi doktor altına bişeyler koyup eğimini yükselttik kusması baya azaldı hem gecede daha rahat oluyorum kusarsada problem olmuyo
2729 Tugbacolak Evet bugün anlattı. Ekstra yaptığınız işe yarayan uygulamalar var mi peki. Gece uyurkende kusuyor korkuyorum surekli uyanık kalmaya çabalıyorum ama haliyle zor oluyor.
Tugbacolak 2729 gazını hıc bırakmamaya gayret edıyorum cunku gaz cıkarırken de kusmasına sebeb oluyor onun dısında ekstra yaptıgım bısey yok beslenme sonrası dık tutma baya ıse yaradı bızımkınde mınımum on dakıka gaz cıkarırı gıbı omzuma alıp bekletıyorum
Minemelinademir Bebelac ar mamasi kullaniyorum reflu icin ilac baslatmadi bize doktor birde gaz damlasi olarak maflor plus kullaniyorum o refluye iyi geliyormuş gunde 10 damla bebeklerim 2 ay 9 gunluk
2729 mrsgnss Bende reflü yatağı siparişi verdim. Denim inşallah bizimkininde kusması azalır rahatlar. Rabbim hepsine şifa versin bitsin bu kusmaları inşallah.