Busesrmz Bebeğim daha 6 günlük gazını çıkaramadığı zaman nasıl çıkarttırabilirim etraftakiler kimyonlu su şekerli su vs şeyler diyolar çok saçma siz neler yaptınız
SemraHakan Busesrmz kuzum kendin ic kimyonu..gaz damlaları var her bebege etki eden baska..biz 4 ay ne cektik o gazlardan…ama ayaginin altini ve karnina saat yönde eline bebek yagi surerek masaj yap iyi geliyor..bacaklarina bisiklet hareketi yapiyordum ve cok iyi geliyordu oğluma .
Burcem Busesrmz nurse harweys kullandım hep karnını müslim bezle örttüm daima karnına saat yönünde masaj yaptım emzirmeden sonra ağzından gazını çıkarana kadar devam ettim asla gazını çıkarmadan yatırma ayağında çorabı olsun Yatarken çıkar biz şu an 42 günlüğüz halen yaparım bunları
AlmilaAtilla Nurse harveys damla kullandim sabah akşam 15damla demişti doktor besledikten sonrada mutlaka gazını cikarin bide ayaklarıni çorapsız bırakmayın
Nesizade Kimyonlu rezene çatı bi kaşık ağzına ver gerisini sen iç bi de yağ ile karnına masaj yap canım YouTube de var nasıl yapıldığı gaz sorunu çok zor ben 1 aylık olduk yeni keşfettim bunları