HemsireAna Kızlar merhaba , bugün bir hafta oldu doğum yapalı, bebeğimden sarılık için kan alındı 16 çıktı değeri , emzirmeye çalışıyorum sürekli ama uyanmak istemiyor herşeyi yapıyorum uyanabilmesi için 🥺🤷🏻♀️ Sizler neler yaptınız başına gelen var mı??
Birkucukeylulmeselesi HemsireAna benimki kırkında zor çıktı sürekli emzirdim hiç doktora da götürmedim uyandırmak için her yolu denedik bizde 1 hafta 10 gün ağır uykusu vardı ama sonrasında alıştı kalkıyordu kendisi ayağınun altına vurun baya hızlı ama çintik atıyorduk yani biz yine uyanmazsa altını açık ıslak mendili karnına filan sürüyordum huylanıyordu haliyle uyanıyordu
Alim7189 HemsireAna altını falan aç canim uyanır ozaman. Bizimde 1bucuk ay sürdü sariligimiz. Aç kalmasın 2 saate bı besle kesin
Alvvv HemsireAna benim bebeğim de 11 günlük oldu sarılık 10 lardayken 16 ya çıkınca bir gece yattık hastanede mavi ışık verdiler 10 a düştü tekrar evde günlerdir saat başı emziriyorum veya mama veriyorum memeyi almayınca. Ne burnu ne ayağını sıkmak fayda etmiyordu ben de masaj yapıyorum kollara bacaklara gaz çıkarmak için yapılan masajlardan hem gazını kakasını çıkarıyor hem de uyanıyor altını da açınca tam gözlerini açıyor
safis12 HemsireAna canim benimde 6 günlük bebeğim 12 cıktı sarılık bende sürekli emziriyorum birde doktorumuz bize şekerli suyun tıbbi halini verdi onu veriyorum 5ml her beslenmeden sonra
HemsireAna Alim7189 2 saati geçirmiyordum ama 15 dakikadan fazla emmiyor 🥺 bugün saat başı beslemeye çalışıyorum bende düzelsin diye
Alim7189 HemsireAna doyuyodur belki canım o 15 dk da. Aynen sen elinden geldiğince sık emzir. Zamanla geciyo zaten
Alvvv HemsireAna herkeste olan bişeymiş ben de çok üzüldüm ağladım ama 40 gün sürmesi normalmiş önemli olan hastanelik olmamak sürekli emzirin uykudan uyanmıyorsa sütü sağıp şırınga veya kaşıkla verin 2 saati bulmasın açlığı
Alparslanmirzabyrm Sarılık 4. Günde 16 çıktı bizimde doktor 2 saatte bir emzir diyordu ama biz sürekli uyandırıp emzirdik iki göğsü de ayrıca 3 kere mama verdi 30 cc ama emzirdikten bi yarım saat sonra falan 15. Gün kontrole gittik sarılık gitmişti ve 300 gram almıştı sabredin sık sık emzirin bol bol su için sağlıklı şeyler tüketin geçmiş olsun uyandırmak içinde biz kollarını yukarıya başının yanlarına doğru çekip indiriyoduk bacaklarınıda aynı şekilde göbeğine ittiriyoduk sonrasında kendi genleşe genleşe gözünü açıyordu gece hala 2 saatte bir uyandırıyorum o şekilde