Giraysmom20 Tugceee12 benimde karnım çok fena ya son bir ayda çatlamaya başladı bir anda deli gibi çatladı 😱
elizinannesi-19 Tugceee12 kahve ve limon diyorlar. Bio oil ve kakao yağı. Henüz denemedim. Fırsat bulamadım 😂 siz kullanın😂 deneyenler çok faydasını görmüşler.
mnkfasulye Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben baya renkleri açıldı karnımda hiç yok ama bacaklarım kalçadan topuğa kadar maalesef resmen dikey dikey jiletle kesmiş biri gibi 🙄
Canselsener mnkfasulye benimde öyle oldu niye o kadar acaba ben cildiyeye gittim çok kilo almışsın dedi Hindistan cevizi yağı işe yaradımı aynaya bakasım gelmiyor benim bacaklarımın her tarafı çatlak
MetehanAlp Tugceee12 malesef hamılelıkte çatlamayan kadın cok nadirdir son hafta bende cok çatladım mor mor oldu sonra kırmızıya döndü sonrada beyaz olucak amaa goruntü cok kotu henuz 4 ay olmasına rağmen eşim bunlar ne zaman gıdıcek ne zaman eski haline donucsksın demekten yorulmuyor bende madem bu kadar rahatsızsın dedim bende çatlak tedavısı olmaya karar verdim başka türlü yağlarla geçmez bunlar anca bi ihtımal hafıfletir kesin çözüm stria çatlak onarımı %80 kesin sonuç 💐👍
Busra9292 YouTube da çözüm önerileri var, hamilelikten kalma çatlakları giderenlerin yayınladığı. Mustelanın kremleri çatlak görünümü azaltma da çok etkili bir üründür bir de.