G_ADAN Malum bebiş olunca yılbaşında evdeyiz. Eşimin ailesini çağırdım oturacağız hep beraber bizim evde. Emzirmediğim için bende ailemle beraber alkol alacağım. Onlara güzel bir sofra kurmak istiyorum var mı yaptığınız ya da yapacağınız kolay meze tarifleri hanımlar? 😊🌸
Kroniksakar G_ADAN piyaz da yapabilirsin hem basit hem lezzetli 😊 fırına elma dilim patates atabilirsin az zeytinyağı ve baharatla harmanlayıp tek tek yağlı kağıtlıtepsiye diz. Dışı çıtır içi yumuşak oluyor ben seviyorum 😊😊 sonra mantarın sapını çıkarıp içine kaşar rendesi ve küçük bi parça tereyağıyla yine fırınlayabilirsin. 😊 hellim kızartabilirsin. Sonra arpa şehriyeli tavuk salatası da hem basit hem lezzetli.
G_ADAN G_ADAN Kızlar hepinize teşekkğr ediyorum tarifleriniz için. Bi sorum daha olacak bu mezeleri bu akşamdan yapıp dolaba atsam yarına kötü olur mu? Yarın hepini yetiştiremem😏
Ays-nn G_ADAN kırmızı biberi ikiye bölüp fırına atın biraz yumuşadıktab sonra üzerini peynirle doldurun tekrer fırına❤️ Oh bende yapıcam 😀
G_ADAN [bilinmeyen] evet kolay ama güzel bir menü. Çocuk la yapılır yani. Ama arnavut ciğerini ve acılı ezmeyi es geçiyorum beceremem😂 diğerlerini bende listeme yazıyorum. Bir de paçanga yazdım bek iyi gider size de tavsiye ederim ve teşekkürler 🌸
G_ADAN [bilinmeyen] kereviz salatası da yapmak istiyorum ama çok mu yoğurtlu meze yaptım diye düşünüyorum neyse onuda yazayım içinden birini çıkartırım😊
Barismehtap G_ADAN benim favorim mantar tarator,kültür mantarını ince doğrayıp tereyağı ,kekik ve tuzla kavuruyosun,soğuyunca süzme yoğurt,mayonez ve sarımsakla karıştırıp soğuk servis ediyosun,mutlaka denemelisiniz
Ayperi BiZde humus yaptık bugünden☺️ Havuç tarator, fava (bakladan yapılıyor) köpoğlu yapıcaz eşim yardım etmese mümkün değil yetiştiremem🤦🏻♀️
Ayperi G_ADAN 2 su bardağı nohutu haşladık kabukları soyuldu ( zahmetli kısım burası) robottan geçirirken yarım su bardağından az tahin, yine yarım su batdağından az zeytinyağı, 5 diş sarımsak, tuz, yarım limon, karabiber👌🏻
Krm G_ADAN canım yeni yılın ve alkol masalarını vazgeçilmez mezeleri humus babagannus ve haydari. Bu muhteşem üçlü olsun daha da ne olsun. Hatta ucunu de bı gün önceden yapabilirsin. Biz icemeyenler olarak bizim yerimize de iç afiyet olsun.
Beyzaaa G_ADAN alkol kokusundwn bebek etkilenir mi ki acaba bizde eşimin arkadşları eşleri oturup icicez tabiki benek yanımızda olmaz ama ilgilenirken etkilenir mi kokudan diye düşünmüyor değilim
Ntugba Beyzaaa bende bunu dusunuyorum emzirmedim için içicem 1 2 kadeh ama bebegim ortamda ki alkol kokusundan etkilenirmii acaba
G_ADAN Beyzaaa Ntugba Deletedmom03 Benim minnoş 9 da yatar geve de 1 kere kalkar ben o yüzdn etkileneceğini düşünmüyorum. Ama sizin bebişleri bilemem tabi ona göre hareket edin😊
Deletedmom03 G_ADAN Kararınıza saygı duyuyorum fakat emzirmeseniz bile bebeğinizle muhakkak temasınız olacaktır.Aklınızda bulunsun.☘️