Gzmgnc Merhaba kızlar oğlum 4 aylık ağustosta tatile gideceğiz bugün doktoruna sordum denize girmesini uygun bulmuyor aşıları tamamlanmadığı için mikrop kapabilir diyor sizler denize sokmuşmuydunuz
DenizDamla Gzmgnc 7,5 aylıkken tanıştı denizle ama benim ki kış bebesi çok normal ben olsam sokardım.😁
89Kbr 2 aylıktı girdi yani ona da girdi denirse.. ayaklarını soktuk,elimizle vücuduna su değdirdik o kadar..
Mires Gzmgnc 4 aylık bebeği komple denize sokamazsınız ki zaten sadece ayaklarını sokabilirsiniz ondan da birşey olacağını sanmıyorum
Gzmgnc Mires aynen bende öyle düşünüyorum ayakları şöyle bir denizde hafif ıslanır inşallah sorun yaşamayız
gezentianne Gzmgnc Hayır boyun simidiyle yüzdürdük ağzına su kaçmamasına özen gösterdik. Zaten 15 dk dan fazla sokmadk yorulur veya hasta olur diye. O da cok keyif aldı biz de 🤗
Gzmgnc DenizDamla ayy bazı tanıdıklarım 2 aylık çocuğu komple sokuyor bisey olmuyor biz sakındıkça başına bir iş geliyor 😂
Mires gezentianne öyle de ben cesaret edemem şahsen korkarım havuz olsa neyse de deniz ne bileyim daha 4 aylık yaa çok küçük