Mryglr Evet bu sürece biz de başlıyoruz.İhtiyacları alıcam.Ama pipetli suluk mu yoksa alıştırma bardağı mı karar veremedim kızım biberon almıyor buarada.önerilere açığım.
Sineemmm2 Mryglr bizde yeni başlıyoruz ek gıdaya da pipetli suluk yada bardağa kaçıncı ayda başlıyorlar ki bizimki de biberona alışmadı
Sueda29 Mryglr ek gıda alışverişini nasıl yaptnz nereden ne aldnz acaba benm daha var ek gıdaya geçmeme ama bilgim olsn
Mryglr Sineemmm2 pipetliler 9+ yada 12+ alıştırma bardakları 4+ Den başlıyor. Önerilen nedir kullanışlı olan bardak ucu nasıl olmalıdır bilemiyorum acıkcas
Mryglr GzdeBade ben de ona baktım bir de dr browns var.kriter ne olmalı bilemedim sert olması mı yumuşak olması mı iyi? Malum diş çıkarma dönemi bir de
Mryglr Sueda29 üzülerek mi demeliyim bilemiyorum ama Trendyoldan aldım hepsini cam rende, meyve süzgeci,buharda pişirme aparatı,silikon önlük,silikon kaşık
Sueda29 Mryglr memnun olmadğnx ürünler neler acaba boşa alma dediğinz bişeyler varmı. Okdr çok boş şey almışımki ek gıdada böyle olmasın istiorm