iyimserperestt Merhaba güzel anneler kızım 4 aylık bügün iki tane aşı olduk bu aşılardan sonra her hangi bir yan etki gören var mı ateş ishal falan. Birde sizin bebeklerin gelişimleri nasıl bizim kilo 6.250 gram boyu 63 cnm baş çevresi 42 sizlerin nasıl bana kilosu az gibi geldi tabi kıyaslama yapılmaz her bebek farklı ortalama nedir merak ettim.
Gzmgnc iyimserperestt Merhaba canım benimde oğlum 4 aylik bugün iki aşısinida oldu boy kilo ve bas çevresi ölçüleri bence gayet yerinde benimde 6100 kg 66 cm boy boy çevresi 41 veya 42 idi gayet iyi dediler
Esrayks iyimserperestt Benim bebeğim 4 ay 7 günlük aşımızı olduk o gece sabaha kadar ateşimiz vardı. Normalde kankasını yapamıyordu 10 günde bir falan sadece emiyor bu arada ishal gibi oldu. Kilomuz 7700 gram Boy 66 cm Baş 42 😊
Filizcck iyimserperestt benim kızımda 2 gün önce oldu 4 saat kadar sonra ara ara ateşi oldu 38.5 fitil verdim . Boy 64cm kilosu 5.800 :)
Mermeral Aşı ateş ishal falan yapmadı, biraz huzursuzdu sadece. Boy 64 cm kilo 6500, baş çevresi 41 bizim de. Doğum kilosu kaçtı sizin?
iyimserperestt Gzmgnc hımmm iyimiş hemen hemen aynı ya zayıf falan diyorlardı canım sıkılıyordu çok zayıf mı diye düşünmüştüm de
iyimserperestt Esrayks oyyy maşallah sadece anne sütü mü alıyor bizimde geldikten yarım saat sonra yaptı normalde 3-4 gün arayla yapıyordu bir kere yaptı gerçi ishal olsa sürekli yapardı herhalde 🤔
Gzmgnc iyimserperestt tabiki toplu bir bebek değil ama zayıfta değil bazıları cılız diyor ama boyuda kısa değil sonuçta sağlıklı olsunlar yeterki canım hiç bunları takma kafana
iyimserperestt Filizcck ya bizim ateşimiz falan çıkmadı şükür ama akşam üstü çok huysuzlanmaya başladı durup durup ağlıyor 😔
Sesem Bugün olduk bizde uykusunda ağlama uyanınca sürekli bi ağlama hali hakimdi onun dışında şükür bi sıkıntımız yok olmazda inşallah
Deniz-annesi Biz de iki gün önce olduk. 7 kilo olmuş oğluçum 64 cm 41 baş çevresi gayet iyi geçti sadece huzursuzluk son 6 aylık iğnesi kaldı bitiyor çok şükür bi müddet
iyimserperestt Deniz-annesi evet bizde çok huzursuzluk yaşıyoruz durup durup ağlıyor sabah 9:30 da uyandı bu saat oldu uyumadı hala gün içinde de toplasan bir saat anca uyudu kaç gün sürdu sizinkinin huysuzluğu