Aryaimoms Merhaba dün saat 5 te 39.7 ateşlendim kızlar Eve geldim üşüme titreme ile ılık duş parol bol su sirkeli bez ile hızla 37.1 e kadar düştü gece biraz uyurum 10 da bir baktım ateşim tekrar 39 a doğru yükselmeye başladı sonrasında tekrar duş aldım gece 12 de parol aldım . Sirkeli bezleri sürekli üstümde tuttum 37 ye kadar indi sabaha kadar 37.9 38.0 oldu şimdi bir parol içmek istiyorum yükselmesini engellemek icin dün 5 te 1 12 de 1 tane içtim şimdi içmemin bir sakıncası var mı
Esrelf Aryaimoms ateşiniz inatla yükseliyormuş bence bi acile gidin kan idrar verin enfeksiyon olabilir. Acile gitmeden önce parol içmeyin ama.
kubraege Aryaimomsgeçmiş olsun sirkeli su yapmayın anlık olarak ateşi düşürür sonra tekrar ateşinizi çıkarır, onun yerine ılık duş veya sirkeli su yerine normal su. hastaneye gidip iğne yaptırmaktaveya serum taktırmanızda fayda var
Ertug Aryaimoms bencede doktora gidi esimde ayni durumdaydi inat etti gitmedi 40 kadar cikmsti atesi enfeksiyon var demksler 10 tane igne vermis. Kesinlikle evde dusurmeye ugrasmayin bizmkide dusmistu ve gene cikti. Gecmis olsun canim
Yaseminsura Eğer emziriyorsaniz göğsünüzde süt birikmiş de olabilir benimde aynı şekilde olmuştu süt birikintisi ateşe yol almıştı hemen antibiyotik tedavisine başlandı bu arada bebeğiniz ile temas ederken lütfen ağız maskesi kullanın 😍