HafsaMoms Kızlar 3 yıllık evliyim. Bu 3. Ütüm olacak. Ütü dayanmıyor bana. Şöyle güzel ütüleyen en önemlisi su akıtmayan çokta pahali olmayan bir ütü öneriverin bana😄
Uzaymekiii HafsaMoms philips azır öneririm annem kullanıyordu ben bekarken sonra ben de aldım çeyize 4 senedir gıkı çıkmadı🧿 2 kez tepe taklak düştü ütü masasından ona rağmen hiçbir sorun yaşamadım👍🏼
anakraliceee @HafsaMoms philips azur ütü kullanıyorum canım 7 senelik evliyim hoc bir sıkıntısı olmadı hatta benden sonra kayinvalidem ve eltimde aldılar herkes memnun🌸
HafsaMoms anakraliceee phlipsi kayinvalidem kullaniyor hiç memnun degil ya. Ama azuru çok duydum bakacağım. Su akitma yapmiyor dimi
HafsaMoms Yamur kayinvalidem phlips kullanıyor hiç memnun değil. Hic bakmadim o yüzden ama bakarim. Su akitma sorunu yok dimi. Bu utumden akan suyu kurutmak yüzünden ütü yapamiyorum resmen eziyet😑
Uzaymekiii HafsaMoms gc2994/20 diye geçiyo benimki anneminki daha eski O yüzden onun modelini bilmiyorum😊
HafsaMoms Yamur ütünüzün modelini atarmsiniz 😄 ben ceyiz alırken böyle bu kadar modeller yoktu rengini begenip almıştım ilk ütüm çok iyiydi ama ikinci felaket😄