Ssd eymensmom27 bebeğin günlük demir ihtiyacının karşılanması için kazan kazan pekmez yemesi lazım, onun yerine her gün yemeğine bir köfte kadar kıyma ekle demişti bir doktor bana. Aklınızda olsun.
eymensmom27 Ssd tamam! Teşekkür ederim bak onu bilmiyordum… bana sadece 6 aydan sonra demir için pekmez ve et tüketmesini dedilerde bende eti pürelesem mi veya ağzımla çiğneyip versem yer mi diye düşünüyorum…
Ssd Pnck fermix kullanıyordum ama artık veremiyorum hiçbir şekilde. Kutuyu görünce evin diğer ucuna kaçıyor. Yemeklerine atsam tadı hemen fark ediliyor. Bebek de haklı, yanlışlıkla tattım bi gün, banyoya zor yetiştim.
Ssd Pnck pekmez verdiğiniz için ek gıdaya başladığınızı düşünmüştüm. Büyüdüğünde o şekilde yaparsınız isterseniz.
Ssd Pnck pekmez veren başka biriymiş, kusura bakmayın. O cevabımı alıntıladığınız için o arkadaş yazdı sandım.
Emirfiliz2019 Pnck bestiron kullanıyoruz çok memnunum içerisinde ayrıca c vitamini de var içeriği temiz
Deletedmom270 Pnck ocean microfer kullanıyorum bebegim tadını sevdi kilosuna göre veriyorum 7 küsur kilo 7 danla veriyorum ve gaz kabiz va yaomadi tivaletinin rengide değiştirmedi internetten aldım ayni markanin d vitamininden de cok memnunum 53 tl ye aldim