Pnck Sağlık ocağının verdiği demir ilacını kullanıyomusnz vegaferon. İçeriğininin iyi olmadıgı yazıyor iki cesit paraben varmıs. Siz hangisini kullanıyosunuz
kullanici_adi_yok Pnck vegaferon benim bebeğime cok kötü gaz yaptı surekli agladi çocuk biz dr kullanmadık sidefer kullanıyoruz simdi bi sorun yasamadik
Pnck kullanici_adi_yok bende bugun vegaferon verdm yeni başladık ama kmse önermiyor yarın baska almayı düşünüyorum ocean ve sidefer tavsiye ediyolar kararsız kaldm
Ata0905 Pnck kilosu kadar damla veriyorum çok memnunum. Oğlum severek içiyor. Kakadaeenk değişimi bile yapmadı . 🌸
Benanin_Annesi Bize verdi kullanıyorum bişey olmadı şimdilik aynı göre ber dedi 4 aylık 4 damla 5 aylık 5 damla dedi
eymensmom27 Pnck vallah ben sağlık ocağındakini vermeyi bıraktım hiç vermiyorum sabah hem oğlum hem ben bir kaşık pekmez yiyoruz 🤷🏻♀️
Ssd eymensmom27 bebeğin günlük demir ihtiyacının karşılanması için kazan kazan pekmez yemesi lazım, onun yerine her gün yemeğine bir köfte kadar kıyma ekle demişti bir doktor bana. Aklınızda olsun.
2506 Pnck doktor sağlık ocağındakini kullanmana gerek yok dedi . Tetrazing verdi onu kullanıyorum günde 5 damla. İçeriğinde demir de var onu kullanmana gerek yok dedi
Mrv2 Pnck vegaforon kan ilacı değil mi ya ben devit 3 kullanıyorum kan ilacı için de sidefer kullanıyor