MinnakAsel Kızlar kızım iki aylık elini ayağını oynayınca kütletme sesi geliyo hani bı zarari var mı korkmalimiyim gayet huzuru yerinde kütleyince ağlama vs yok ama bilmiyorum huzursuz oldum
Mehtapsercee MinnakAsel benimde oğlum 2 3 aylıkken öyleydi eklem yerleri kütürdüyodu doktorumuza sormuştum zamanla geçer demişti şimdi 5 aylık olucaz geçti çoktan ☺️Merak etme tabii ilerde geçmez hareketlerinde sıkıntı görürsen sende gösterirsin doktora ama geçiyo 🙋🏽♀️
MinnakAsel Deletedmom268 yok kuzum rahatsız olmuyo aksine çok hareketli ama ne bilim bilemedim siz guzel annelere sorayım dedim 🤭
MinnakAsel Mehtapsercee yok maşallah çok hareketli karnındayken bile son zamanlarında ses geliyordu sürekli olmuyo arada kutluyo ama anne olunca insan endişe ediyo çok sağol Allah razı olsun bitanem 🤲
Deletedmom268 MinnakAsel tamam canım YouTube de bununla ilgili videolar var bakabilir sın için daha rahat eder. Bıde YouTube de Osman gönülal dr var oda baya aydınlatıcı bir dr. Herseyı söylüyor yorum yapınca da gerı dönüş yapıyor
yayburcukadini Benim bebeğimde de var o kolunu kaldırıyor küt diye ses. Hatta geçen korktum kırılma gibi ses geldi.