Ikimelekannesi_zz Anneler, 1.5 yaşında ikizlerim var bu pandemi döneminde doktora götürmeye korkuyorum. sizin bebeklerinizin boy kilo ölçüleri nedir benimkiler 1.5 yaşında 10 kilo 75 boy ölçüleri konışmaya gelince hala yok bişey 🙁
Ilkgozbebegim06 Ikimelekannesi_zz sanırsam hamileydiniz bir de eşim aldırmalı istiyo die baya konu olmustunuz yanlış mi hatırlıyorum
Donaldduck Ikimelekannesi_zz daha bugün 18 aylık aşılarını yaptırdım ikizlerimin biri 11.5 kilo 86 cm diğeri 10.5 kilo 84 cm
Ikimelekannesi_zz Ilkgozbebegim06 ama çok üzüldüm benim gebeliklerim çok zor geçiyor ikizlerim de de 9 ay yattım
Ilkgozbebegim06 Ikimelekannesi_zz allah kolaylık versin bu arada benim oğlum da 15 aylık kedi köpek sesi çıkartıyo dede baba anni aba mama meme epek gibi şeyler söyleyebiliyo
DuyguM Ikimelekannesi_zz üzülmeyin benim kizim hala 9,5 kilo bile tam etmiyor. 18 aylık oldu bugun ama 2 kelimeli cumleler kuruyor. Anne gitti, kapiyi ac vb 🙂
Ebbrru Ikimelekannesi_zz 19 aylik 1 ay önce 8600 80 cm di pek birşey değişmemiştir kilo cook zor alan bir kızım var 🤦🏼♀️
Cnrays Ikimelekannesi_zz kendını gayet ıyı anlatıyor bısy ıstıyorsa elımden tutup goturuyor tek kelımelık herseyı soyluyo