MerveNurT Dkk hrp yattığı için ilk aylarda alına bilir ben 3 4 aylıktan sonra geldi kullandık ayaklarını vurarak ses geldiğinde çok mutlu oluyordu ☺️ İlk aylarda alınıp başlanabilir oturmaya başladığındada piyanosunu çıkartıp kullanıyor ilerdede kullanışlı oluyo tavsiye ederim ☺️
Dkk 39 günlüğüz , sıcaktan uyuyamıyor . Oyalayacak birşeyler arıyorum . Ağlamasın diye . Halımız var çok erken mi
iremceren Dkk değil bence ben 40 günlüktü almıştım piyanolu o gün bugündğr kullanıyoruz şu an 4,5 aylık
Dkk iremceren 89Kbr hemen bende açayım o zaman 😍 piyanosunu takmamışsınızdkr sanırım, ne kadar zaman geçirir ortalama
89Kbr 1,5 aylıktan beri belirli saatlerde oyun halısına koyuyorum. şimdi 2 ay 16 günlük severek vakit geçiriyor;favori oyuncağını görünce bayaa bi heyecanlanıyor..
89Kbr Dkk yok canım piyanoya değecek kadar boy yok henüz😂 canım bugün 20-30 dakika kadar kaldı halıda.
iremceren Dkk yani ben piyano takılı halde kullandım hep, ayaklarını oraya yakın yatırıyodum uyanıklık süresine göre değişiyordu oyalanması 10-15 dk oyalıyodum max küçükken büyüdükçe de onun keyfine göre oyalıyorum