Elfida-10 İnstagram anneleri babaları trendyoldan onlarca para kazanan fenomenler neden bu wayfair hakkında tek bir yorum yapmıyor.. koca trendyoldan hala bir açıklama gelmedi⚡️
Alyase Elfida-10 ee nolacak kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez canım .. herkes reklam başı aldığı paraya bakıyor .. Dünya değişti insanlık öldü .. Allah sonumuzu hayretsin inşallah .. evlatlarımızı korusun 🙏🏻
Burcu35 Elfida-10 Sizce? Yalan yada doğru para kazandıkları yer hakkında konuşamıyorlar açıkça belli bence amaaan ha ya para kazanamazlarsa ordan?
_tospikannesi Elfida-10 bi tanesi utanmasa savunacaktı iftiraymış öyle bişey olamazmış ya oluyorsaa ? 🤮
Elfida-10 araskuzumm0918 kaçırılan çocukları wayfair de isimlerini halılara dolaplara ismini vererek satıyorlarmış trendyolda başlamış
Gokayse _tospikannesi bende gördüm öyle bir yorum ya trendyol acıklama yapmamız,,, hanımefendi savunmaya gecmıs,,, hemen cıktın takıpten,,,, sessız kalmaları hakları tamam ama yanı savunma bari
demetdiyebiri35 umutpinarakin olay kaybolan çocukları elbise resmi koyup satıyorlar 250.000₺ bir halıya 150.000₺ yazmışlar ebatında ise cocuk beden tablosu var
Payan Elfida-10 aynı şeyleri düşünüyorum.290000tl ye kız benek ceketi satıyorlar,halıların beden kısmında çocuk bedenleri çıkıyormuş
Yagizkus Elfida-10 mühendisinoğlu biz bugün tatildeyiz demiş! Yani yorum yapmıyor bugün. Bir de trendyolda çıkmasa Wayfairdekine üzülmeyecek misiniz çocuk her yerde çocuk gibi bir söylemde bulunmuş.pardon da trendyolda olma ihtimali varken emin olmak için bir zahmet anlaşmalı olduğunuz siteden açık bir şekilde aydınlatma metni isteyin şaka gibi. Henüz belirsizlik varken trendyolda yüklenilmemesini söyleyip çocuk satma işinin imkansız olduğunu söylemiş. Teendyolun o fahiş fiyatlı ürünlerin ne kadara satıldığını açığa çıkartması gerek.
Elfida-10 Yagizkus en çokta ona şaşırdım biliyo musun nefret ettim mühendisinoğlundan resmen öyle bişey yok ayağına getiriyor işi
_yaseminturann Elfida-10 bende onu söyledim eşime para ne kadar tatlı olmus ya burada masum cocuklar söz konusu yazıklar olsun doğruysa