BalDoruk Hanımlar spiral taktırmıştım kayıp kaymadıgını anlamak için bir ay sonra gel demişti doktor. Takarken çok canım yandı. Kayıp kaymadığını anlamak için neyle bakıyor ultrasonla mı yoksa eliyle mi 😔
Kumsal-1034 BalDoruk alttan muayene yapılıyor canım bana öyle bakıldı daha sonra emin olmak için ultrason ile de baktılar
Meleksavskn BalDoruk ben taktırmıştım karnımdan usg ile bakıldı alttan muayene yapılmadı. Bende de kasığım da kramp hissetmiştim takıldığın da ama geçmişti
asz BalDoruk canım önce ördek ağzı dedikleri aletleri var onunla bakıyor yani alttan muayene.eğer ipi görmez ise kaymış olabilir düşuncesiyle alttan ultrasonla bakanda var karından bakan da var.başima geldi meğer takan ebe ipini kısa kesmiş.doktor muayene edince anlaşildı.sorun yok dedi.
Kumsal-1034 BalDoruk git ama canım kayma durumu falan olursa çok anlaşılır bir durum değil çünkü kayma olayı baktırmakta fayda var çok acılı bişey değildi
Deletedmom304 BalDoruk adetliyken boyle aciyorsa normal zamanda daha da acır diye dusunuyorum.sen kastin kendni belkide o yuzden aci vermiş.