Prhn Microfer kan ilacını 5 aylık bebeğime kaç ml vermem lazım üzerinde 4-10 yaş arası için 1 ml yazıyor kararsız kaldım o yüzden birde ne zaman verildiğinin bir önemi var mı ? Bilgisi olan var mı bir yardımcı olursanız?
Hazalinannesi Prhn ben kızıma bestiron marka kullanıyorum sabah ilk uyandığında veriyorum aç karnına olması gerekiyor çünkü 8 damla veriyorum kilosuna göre
Maviay Prhn kilosuna göre damla olarak veriliyor diye biliyorum birde süt ve süt ürünleriyle birlikte verilmiyor diye biliyorum canim..
Seyma-55 Prhn ac karnına kilosuna göre veriyorsun canım .Benim oğlum 8 kilo 8 damla veriyorum. 4-10 yaş yazıyor ama veriliyor bnde sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum
Prhn Vefaanadnyadigar sağlık ocağının verdiğinde paraben var diye attım bunu eczaneden bitkisel diye aldırdım ama üzerinde nasıl kullanılacağı hakkında tam bir bilgiye ulaşamadım
bself33 Seyma-55 merhaba tek seferde mi sekiz damla yoksa sabah 4 akşam 4 şekilde mi birdr günün hangi saatinde emzirmeden önce mi sonra mı
Seyma-55 bself33 günde bir defa kilosuna göre veriyorsum canım .Ac karnına verilmesi gerekiyor verdikten sonra 1 saat geçmesi gerekiyormuş eger emzirme yada süt ürünleri tüketirse değerini kaybediyormuş.