Aydanzeyd Kizlar selam.19 gunluk bebegim var. ve malesef sut ve sut urunlerine alerjisi var. sutum azalir diye cok korkuyorum. Ne yiyecegm simdi ben? Peynir yok sut yok yag yok. Sutum azalir kesin❤️🥺
Agg0207 Aydanzeyd canim hic korkma kafana takma sutu azaltan sey olumsuz dusunceler benim kizimda oyleydi kuruyemis alerjiside vardi 6 bucuk ay emzirdim .yumurta alerjimiz yoktu bizim tavuk ve balik yiyebildim koy tavugu kaynattim hep balik cook guzel sut yapiyor ozellikle somon bol su ic kuru ve taze meyve ye bakliyat salatalari bakliyat yemekleri meyve hosafi aslinda yiyecek cok seyler var .ben uzun sure diyet yaptigim icin artik bu duruma alismistim birsure sonra sende aliscaksin hic korkma sutum azalir diye bol bol yiyebldiklerinden ye ama asla kacak yapma canin cok istese bile alerjiyi dahada costuruyor malesef
Mrc123 Aydanzeyd süte alerjisi oldugunu nerden anladınız acaba. Belirtisi neydi. Biz de 20 günlüğüz bugun.
Aydanzeyd Agg0207 tesekkur ederim tatlim. Bana balik yeme dediler ne alaka dedim. Dun yedim balik. Bol su evet iciyorum. Insallah 6 aya kadar gider bari sütüm🤲🏻
Aydanzeyd Deletedmom414 sut artirici cay dediler aldm onu tatlm . Soyledigin seye de bakarim olursa alip kullanirim
KayraAkinci Aydanzeyd yeni doğan aknesi olabilir benimde bebeğimde var bende allerji veya isilik sanmıştım.
UrasMerve Aydanzeyd en güzeli bol bol su içmek sağım olmamak şartıyla kavun karpuz da cok iyi oluyor.bebeğim 87 günlük bende sütüm yetmez diye hep korktum Şükür ki su içmek bile süt yapıyor deneyin 🥰