Meleyke97 Merhabalar kizlar…derdimizi sizinle bölüşmek istedim(((2gundur Azerbaycanim Tovuz ilçesinde ermenilerin cephe hattini gectiyi icin dövüşler basladi(( sehitlerimiz var(( sizden bir kardes gibi rica ediyorum askerlerimiz icin dua edin sehitlerimiz icin rahmet dileyin biz kardesiz.. durum cok gergin cephede durumlar çok kötü Başımız sag olsun((((
Deletedmom18 Meleyke97 Allah şehidlerimizi rehmet etsin gözü yaxsli qalan ana Allah onlara sebr versin Allah eskerlerimizi qorusun Amin.Hec ananın gözü yaşlı qoyma Allah’ım🥀
Zynpblg Canım başımız sağolsun, şehitlerimiz Peygamberimize komşu oldular, canım çok yanıyor, iki devlet tek milletiz biz, sadece sizin değil bizimde canlarımız onlar, İnşAllah birgün birleşir ve tek devlet oluruz🙏🙏🙏
Vefaanadnyadigar Meleyke97 başınız sagolsun 😞 Rabbim askerlerimizi korusun be şehitlerimizi Rahmetiyle aydınlatsın ❤️
Deletedmom304 Allah Rehmet etsin.Yerleri Cennetliktir Tebiki biz desekde demesekde.Allah analarina sebr versin sadece😔
Meleyke97 Deletedmom304 elbetdeki Amin bacim(((cox agr derddi inan esidennen gorennen icim parcalanir elece yanir icim nefesim çatmır elebil(((((
Deletedmom304 Meleyke97 Şehidimizin birinun 6 ayliq oģul evladi var idi 😔😔😔 Allah qansizlari yer uzunden silsin.Ne vaxta gerder devam edecek bu muharibe.
Deletedmom304 Meleyke97 he can bilirem.Internete girmeye pesmanam.bizim azeriler bilirsem ne yazorlar?Ermenilerin ne qeder şehid vermeyinden) gore baci.ozumuzunk8leri biclikle yazmirlar ermenini yazorlar.eşi menim neyime lazimdiye ermeni.Senin milletim bu saat qan aglayir sen gel azerbaycanli şehidlerim sayini yaz gizletme qoy el alem bilsin ay azeri celladlar!.bax biz bu gundeyik.biz her problemi gizleden yalannan yaxsiyiq deyib gulen milletik.ozumuzunkilerin sayini yazmielar hele ermeni ne qeder şehid verdi bundan yazir kopeyinoģlu.
Meleyke97 Deletedmom304 He Vallah dogrudu🤦🏻♀️5 Wehidimiz var guya ama mence coxdu((((bu istidə yazq ezgeelerimiz nelee çəkir (( Analar nelee cekir offf
Deletedmom304 Meleyke97 bizim millet beledide can.yaziq analar.hec neye heckime hec ne olmayacaq.kim bilir evladlari boyuyende atasini yad edecekmi artiq eskik hereket edecekmi.here oz kefine baxacaq.ama o yaziq ana çekcey cekecegini