Yahu bir sakin olun Allah aşkına. Belli ki alışveriş yapmamışsınız daha önce şöyle söyleyeyim trendyolda bir ürünü satın aldıysanız yorum yazdığınızda yorumun altında yeşil yazıyla “ürünü satın aldı yazar” çok yüksek fiyatlı her ürünün altında bu yorumlar var çünkü dalga geçiyorlar. 15 bin tl olan çocuk parkının altında da “ebubekir sıddık için aldım çok srvindi” falan yazıyor. Sizce bu insan aldığı çocuğa Ebubekir Sıddık adını mı vermiş yoksa var olan Ebubekir Sıddık isimli çocuğuna kardeş mi satın almış? Güldürmeyin beni. Bakın bu olaya az tepki çok tepki olamaz. Sabahtan beri sayamadığım kadar post açıldı bilgi kirliliği bu. Şu an ortada bir açıklama yok ve açıklama gelene kadar beklemek zorundayız. Trendyol gibi basit bir site üzerinden insan ticareti yapmak mantıklı geliyor mu size? Bizim ülkemiz insanlarımız ne yazık ki sadece ortaya atılan şeylere hücum ediyor onu oraya kim atmış,nereden neden gelmiş hiç ilgilenmiyorlar. Biri ortaya bir şey atar ve bu çığ olur büyür. Zaten bunu bildikleri için yapıyorlar bunu. Lütfen biraz mantıklı ve sakin olun. Böyle aleni şekilde çocuk satılacak bir de yorum yazılacak he? Elinizi yüzünüzü yıkayın biraz toparlanin bence. Insan ticareti öyle trendyol milla dan iki elbise almaya benzemez. O karanlık işler bu mecralarda yapılmaz. Daha da kimseye laf yetiştirmeyeceğim yemin ederim yoruldum