denizalbinannesi Sezeryan olalı 3gun oldu kızlar ayaklarım felaket sekılde şiş patlıcan acıdan basamıyorum bilgilerinize ıhtycm var.
Echche denizalbinannesi benimde öyleydi bol su iç, dinlen. Hemen geçmiyor 25 gün falan sürdü yavaş yavaş inmeye başladı. Doktorum normal zamanla geçecek demişti. 27 gundeyiz şu anda ayaklarım indi. Ama hala ödemim var vücudumda yavaş yavaş azalıyor
Sevillia denizalbinannesi bol su içtim yukarlara diktim. Neler cektim o şişlikten ben. Ayagım bacagım davul gibiydi sanki bi milim daha şişşe patlayacaktı. Basamıyordum parmaklarım gömülmüştü bildiğn. 10 güne geçmişti sanırım. Cok zor Allah yardımcınız olsun kendi kendine inecek👍🏼
Jeida denizalbinannesi ben belime kadar şişmiştim. Genital bölgem bile şişmişti ödemden. Yarım elma 1 adet salatalık 10 yaprak nane 1 parça taze zencefil 5 dal maydanoz 1 dilim ananas blenderdan geçir. bunu 2 gün yap iç hemen inecek ödemin.
Semxe Canım bende sezeryan oldum. benim sağ ayağım davul gibi şişmişti. 3-4 gün oldu geçmedi bende uyuduğumda ayaklarımı havaya diktim ama baya yukardaydı. 3 kez 2-3 saatlik zamanla şiş indi rahat ettim. boşuna 15-20 gün bekleme benim dediğimi dene inşallah faydasını görürsün 😊