Mom091 LittleAngell 5 aylıkken taktırdım. Henüz doğmamıştı altın küpesini aldığımda. Kulak delim küpesiyle delindi bir ay sonra çıkarıp altın küpelerini takmıştım. Altın olanlar klipsliler. Top olanların ucu etine batar diye ondan tercih etmemiştim🥰
Annesirintugceuzun LittleAngell 7 aylıkken deldirdik kulağını kızımın. Altın top küpe arkası vidalı.👌
Deletedmom3 LittleAngell 1 buçuk yaşındaydı kuzumm ☺️ Renkli top küpeydi.. Belli bi süre durdu.. Sonra baska bi altın küpeyle degistirebilirsin zaten 💕
Alinadefne Bnde taktırcam. Kızıma 9.14 gunluk. Zamanı geldi artık. Ilk takılan kupeler top kupe ılk bır sene cıkarmıyosun. Ztn alişssın dıyene. Kadr. Hanı en az üç ay gecmesı lazım bır sene de takan var takamyan da ama bn cıkarmıycam taktırcam bu hafta
LittleAngell Mom091 6 bucuk aylık benimde bende top olanlardan istemiyorum batar diye küpemiz hazır u halka sekli gibi altın küpeker var ya onlardan istiyorum ama parmağını takıp çeker diye korkuyorum benşm küpelerime cok parmak atıp çekiyor cok hareketlı bi bebeğim