[silindi] Merhaba bebelac mama kullanan anneler olumlu olumsuz yonleri nelerdir neden memnun kaldınız neden memnun kalmadınız bu arada meme+mama olarak gidiyoruz
Deletedmom240 [silindi] doktor tavsiyesi ile bebelac gold kullandık. Mama seçen kızımm sorun çıkarmadan içti ve kabızlık vb durum yaşamadık bu mamayla.
BirVeraAnnesi35 [silindi] bebelec gold kullandım gayette memnundum gaz sorunu hiç olmadı kabızlık falanda olmadı ama bebekten bebeğede değişiyor ben sonra yine sma ya döndüm tabi
Annem123 [silindi] hiç sorun yaşamadım bebeğimin en sevdiği mama ne kabız yaptı nede gaz 6 aylık olucaz hep onu kullandım.kilo alımıda çok iyi oldu mama sayesinde
ekmek-arasi [silindi] en basta aptamil kullandik 20 gun kadar ama aklimda hep bebelac gold vardi neyse 9 gun kadar aptamil ile tuvaletini yapamayinca hemen bebelac gectik 5 ay 6 gunluk ne kabiz ne gaz nede alerjik bi durumla karsilasmadik severek kullaniyoruz
Deletedmom240 [silindi] kilo alımı sınırda hep benim kızımın. Mama ile ilgili değil ama o kendi iştahsızlığı 😅 mamayı bırakalı oldu bir hayli hala kilo almıyor 😄 hatta bu ay vermiş sıpa.
BirVeraAnnesi35 [silindi] ben sma kullanıyordum doğduğunda tabi bende meme artı mama gidiyordum vucudunda bazı kızarıklıklar çıkmaya başlamıştı mamadan olup olmadığını anlamak için değiştirdik ama mamadan değilmiş bizde sma ya geri döndük devamda edebilirdim ama sma yı tercih ettim
Annem123 [silindi] evolviayı ilk ay kullandım 500 gr almıştı bebelac geçtik şuan 6 aylık 10 kilodan fazla kilosu bana göre gayet iyi kilo alımı bize yaradı kimse sorsam kilo alımı iyi gidiyo diyolar
Annem123 [silindi] evolvia hiç besleyivi gelmiyodu bna şuan gayet doyuyo katı olması bi sorun oluşturmadı cnm hatta ek gıdaya daha çabuk alıştı
[silindi] Deletedmom240 yaaa bızım kılo problemimiz aslında evolvia ıyı sadece herkes iyi bir mama yazınca denemek isteıdk bakalım biraz katı evolvia sıvı bir mamaydı
Deletedmom240 [silindi] evolvia içmedi benimki. Hipp combiotic ve bebelac goldu kabul etti sadece. Mamayı da seçiyordu, anne sütünü de beş altı saatlik açlıktan sonra yarım yamalak içiyordu. İçerik olarak en temiz mamalar da hipp combiotic ve bebelac gold sanırım.
ozge_yasin_budak [silindi] kızım doğduğundan beri meme mama şeklinde gittik 3 Aydan sonra sadece mama şeklinde gittik bebelac gold kullanıyorum gayet memnunum şimdi kızım 1 yaşında 2 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum
Bebekcik2406 [silindi] bebelac gold nutrikonfor kullanıyorum gaz sorununu bitirdi günde 1 defa 150 ml içiyor oğlum 1 yaşında, fazla kilo aldırmıyor gaz için ideal bir mama, bebelac gold 3 numaraya geçtim ama onu kustu gaz yaptı