Hiram Kızlar 4.ayda az az tadımlara başladık ilk meyveyle başladığım için ara ara patates falan vermeye çalıştım ama içini övdü yemedi halen öyle bugün patates havuç bezelye püresi yaptım kusacak gibi oldu nasıl alıştıracam sebzeye 🤦🏼♀️😐
Alpella Hiram tatlarına baktıysa içine pirinç unu ya da arı sütü katıp ver istersen. Benim bebeğim kıvamlı seviyor koyuyorum içine. Tabi tam buğday unu vs olur
ikos58 Hiram bezelye ıcın erke . Tatlı patates deneyebılırsın havuc gıbı olan varya sıyah yada esleme yapabılırsın armut patates, elma balkabagı gıbı. Yda purene bır cay kasıgı pekmez katabılırsın. Ama acele etme daha zamanı var
Miranur Vermeyin diyorlar ama ben azıcık toz şeker koyup veriyorum sebze corbalarını yoksa içmiyor gerçekten hiç güzel değil o sebze çorbalarının tadı😄
Deniz1 Hiram Walla bilmiyorum elma muz puresni yiyo ama sebzeye gelince yüzünü eksitio püskürtüyo agzndan
Gecesmom Bizdede durum aynı. Tadımları zor yaptırmıştım bugün ilk kez sebze çorbası yaptım asla yemedi bende mecbur pirinç unu içine meyve püresi kattım verdim
Hiram Kaganpasa20 orasını pek bilmiyorum benimkisi mama yemeyi pek sevmiyor sadece mama ile besleniyor fark ettim ki değişik tatlar arıyor özellikle sabah uyanınca hiç içmedi kaç saat boyunca bende yavaş yavaş başlamak Zorunda kaldım meyve püreleri ve kaşık maması yiyor yoğurt veriyorum meyveli yoğurt yapıyorum son günlerdede sabah yoğurdun içine biraz avakado ve yumurta sarısı bayılıyor