birtosbik_anasi 1 aylık Bebeğim var ve emzik tutmadı dışarda da yani bi yere çıktığımızda ağladığında sürekli emzirmem gerekiyo bende bulduğum ilk tenhadan emziriyorum ama zor oluyo bi akıl verin 🤦🏻♀️
Snmtt birtosbik_anasi valla belki çok eski kafa olucak ama şekerli suya batırıp verseniz emziği hemen tutar ben memeyi bile öyle tutturdum🤷🏽♀️
aylnn15 birtosbik_anasi benim bebeğimde almıyor 3 aylık olduk ilk 1 ay emziği aldı verince ama sonra almamaya başladı şimdi bizde dışarı çıkalım durmuyor ağlıyor herkes emziği zorla bir yerde inadı kırılır tekrar alır diyolar ama almadımı almıyor 🤷♀️
Muhammedyusuf birtosbik_anasi ben tutturamadım da tutturabilene aşk olsun 2 ay denedim olmadı evde 7 emzik var hepsi de pahalı 😏 iki üç dk bile tutmuyo
Snmtt birtosbik_anasi memeyi bile tuttuysa emziği kesin tutar diye düşünüyorum bi de her emziği sevmiyolar Farklı emzik denerseniz belki tutar☺️
miroos Muhammedyusuf ahahah seni cok iyi anliyorum benim kizimda 50 lirysa aldigim emzigi begenmedide 5 liralik dandik emzigi emiyo cildiriyorum😂😂😂
vilnius birtosbik_anasi farklı emzik dene cnm. Bizimki de tutmamıştı bibs marka emzik aldık onu tuttu. Sadece uykuya geçiş anında verdim.
Deletedmom388 birtosbik_anasi Bazı bebekler emzik sevmiyor maalesef.Arkadaşım piyasadaki her emziği denemişti bir ara asla almadı bebek.Ben wee aldım 2-3 ay ara ara tuttu sonra bırakmıştı🤷🏻♀️İstemiyorsa zorlamayın derim
Caculle birtosbik_anasi aynı durumdayım dışarıya çıkmaya korkuyorum kaç çeşit emzik denedim kaliteli olanlardan bakkal emziğine kadar. Kendi sütüme değdirdim hurmaya batırdım yok biraz zorlasam öğürmeye başlıyor tutmayan bebek tutmuyormuş gerçekten
Rkaraevli Evde 5 tane emzik oldu, ben de çalışmaya başladığım zaman İçin çok istiyordum emzik almasını. Ama sevmedi, kabullendim bu durumu artık ve eve emzik almayı bıraktım. :)
Snmtt Elifeminask yaa😑 her bebek Farklı işte ben ilk gün verdiğim için zorlanmadan tuttu ama dediğim gibi memede sorun yaşamıştık şekerli suyla atlattık onda işe yaradıysa emzikte de yarar diye düşündüm ben ama bilemedim şimdi🤷🏽♀️
Penguenim birtosbik_anasi emzik belasi yuzunden 7 ay meme reddi yasadim cok da bagimliydi neyse ki sonra cesaret edip emzigi biraktim bebegim memeye dondu. O yuzden hic emzik isine girmeyin girmek icin ugrasmayin
Kezbansayc Emzik cok büyük kurtarıcı fakat bilincli kullanmak lazım birsüre sonra emziksiz asla uyumuyorlar ve bu ınsanin canını sıkıyor inanın benim bebegim philip ultra air modelini direk tuttu ve şimdi 24 saat versem 24 saat emer🤷♀️