su_sde Kızlar Benim göğüslerim çok kücük yok gibi ben. Silikon yapmak istiyorum yapan varmı yapayımı akıl verin
Sariiannee su_sde Kuzenim yaptırdı 10 gün önce ,korse takmışlar valla kuzenim sağa sola dönemiyor oturamıyor bile.Bir süre öyle kalacakmış.
su_sde Deletedmom5284 yavv ne şanslısı ağladım geçen meme istiyorum böyle çatalı nolur allahım memem büyüsün artık
ATC Deletedmom328 hala bulamadım o sütyeni 20 yaşımdan beri büyük ne giydiğim yakışıyor ne başka bişey kuyafet denerken sinirimden kesip atasın geliyor
ATC Mom104 inş canım ya 😂😂 bende bi umut bekliyorum 1 buçuk sene oldu pek bi değişiklik yok kar tanesi misali çıg gibi büyüyor sanki😂
Esleminannesi17 su_sde hahaha vallahi ayni ben kocamin bile benim kadar meme cikintisi var😂😂 param olsa aninda meme buyutme yag aldirma karin germe ne varsa yaptircam😂😂
Deletedmom328 ATC yeni inci toparlayıcı sütyen var kuzu kenarı biraz dantel gibi , ondan al bi nebzede olsa iyi geliyor 😂
su_sde Deletedmom328 ya ne olacak benim bu meme derdim aynı erkek gibi babamın ki benim kinden iyi duruyor
Deletedmom334 su_sde annem yaptırdı, ilk bi 15 gün biraz acı cekersin ama sonrası iyi ki yaptırmışım oluyor bizden güzel memeleri oldu 😁