Omerinannesi342 10,5 aydır anne sütü içiyordu sütüm kesildi şimdi mamaya alıştırmaya çalışıyorum içmiyor napcam ben arkadaşlar
Melikeaknnn Omerinannesi342 canm onbucuk ay mus bi sekilde gunde bir iki kere ver zaten ek gida donemine geckissiniz corba hero baby pirinc unu muhallebiler fln doyar elbet mama icmyosa zorlama benim kzmda mama almadi alnca kusuyordu bu sefer bosver bi sekilde doysunda nas doyarsa doysun
Hande59 Omerinannesi342 canım 7 buçuk aylığız sütüm kesildi 3. Gündür bende mamaya başladım çok zor oldu kabul etmedi biberonu 4. Teklifinde dikkatini çekerek şarkı söyleyerek uykusunda deneyerek en sonunda başardım sabırlı ol ek gıdayı kes sonunda kabul edecek
Zeynept Omerinannesi342 yemiyorsa mecbur etme zaten bebek mamayı 12 ay yemesi lazım . Sabah öğlen akşam yemek ver aralarda meyve uyumadan önce akşam maması ver gecede uyanırsa su yada çay bebekler için olandan ver olmaz mı
Zeynept Omerinannesi342 akşam öyle bir şey ver ki tok tuttsun. Uyanınca su ver eğer istemezse bebek bisküvisi 4-5 tane suyun içine at sıvı kalsın çalkala ver dene en azından yapcak birşey yok😂😂😂