Aminegokce Merhaba güzel anneler, emzik emen bebeklerinize çevreden daha emzik mi emiyor bıraktır diyenlere ne diyorsunuz ve ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz..
asyasare Aminegokce 18 ay gene iyiymis. benimki 6 aylik oldu emzigini degistirmem lazim dedim kaynanam alma artik gerek yok biraksin emzigi diyor. cocuk emzigi sadece uyurken aliyor ona bile laf etti. he deyin gecin ben oyle yapiyorum artik.
araskuzumm0918 Aminegokce 21 aylığız memeden yeni kestim o yüzden bir kaç ay daha devam,sadece uyurken veriyorum,şuan hem meme hem emzik zor olur diye bırakmıyorum
Babe Aminegokce 18 ayligiz uyurken veriyorum.Birkac kere emziksiz uyutmayi denedim asla uyumuyor ama birkac aya kadar biraktirmak istiyorum nasil yapacagim hakkinda da fikrim yok😒
Minikcivcivim Aminegokce benimki 19aylık emziksiz uyumuyor sadece uyurken veriyorum ama çok düşkün nasıl olcak bilmiyorum 🤨
Aminegokce asyasare uff benimkiler de başladı ay daha bırakmadı mı ne zaman bırakacak diyorlar hep çok sinir bozucu bi durummuş 🤦🏻♀️
Aminegokce Babe çevrende bişey diyenler var mı bende kara kara düşünüyorum nasıl bıraktıracağım diye bi kaç defa denedim asla uyumadı🤦🏻♀️
MuhammedAmine Aminegokce 18 Ay 7 günlük gündüz bıraktık zar zor ama gece uykusunda çok arıyor ağzından düşse uyanıyor bırakamıyor bende mecburen veriyorum . Sirke denicem emziği sirkeye batırıp uyutmadan ağzına vericem son çare emziğin ucunu kesicem ama bir şekilde bıraktırıcam uyku kalitesini çok çok etkiliyor
Aminegokce MuhammedAmine kızımda dün ısırıp kopartmış saatlerce meme memecik diye ağladı hiç susmadı nasıl bıraktıracağım hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Makbuss Aminegokce suanlk etrafımda yok kı daha benım kızım kucuk sayılıyor cunku eltımın 9 yasında kızı hala emzık emıyor da oyuzden benım kıne ses eden yok 😂😂
EfeninAnnesiii 24 aylığız sadece uyurken alıyor o da dalınca ağzından atıyor. Kendi kendine bırakmasını bekleyeceğim tutması için çok çabaladım zamanında. Emzik kolaylık. Dışarı çıkarken iki şeyi unutmuyorum mesela bir evin anahtarı iki emzik 😂🥰❤️
Aminegokce EfeninAnnesiii bende fazla dert etmiyorum zamanla bırakır annelerim görümcem felan aaa daha emzik mi emiyor bıraksın bence felan demeye başladılar
AmineGlce Aminegokce benim bebeğim henüz 9 aylık. Emziği uyurken alıyor sadece. Emziksiz uyutmaya çalışıncada parmağını emiyor. Yani o aylara gelene kadar umarım emzik olmayınca parmak emme alışkanlığı geçer😕 yoksa emziği bıraktırmam zor olur. Çevreden gelen seslere kulak asma bebeğin nasıl istiyorsa öyle davran. Benim yeğenim şu an 3 yaşında hala ağzında emzikle dolaşıyor. Elbet bırakır onunla hayat sürecek değil ya 😊
Gdogru Aminegokce emzik vermezsin ver diye beynini yerler verirsin niye kandırıyorsun bıraktı derler. İnsanlar ruh hastası
Makbuss Gdogru evet 9 yasında kocaman kız boynunda emzıkle dolanıyor ayıp bırak dedikçe annesı babası karısmayın kızıma dıolar bızde ses etmıyoruz