TalentedMom Merhaba Anneler; Oğlum 2 günden beri yeşil kaka yapıyor üşütünce o renk olur diye duymuştum doğru mudur hasta mı oldu acaba ?
Esin4006 TalentedMom ne kadarlık bebek..bizimki kan ilacı kullandığı sürece yeşil kakası…denemek için iki gün vermedim ertesi gün turuncuya döndü hemen
Deletedmom388 TalentedMom Kaç aylık? Ufakken kızımda da oluyordu doktorumuz normal demişti,ara ara olurdu hiç de hasta vs olmadı.Tam tersi diye biliyorum ben de yeşil kakayı zaten hasta olsa doktorumuz söylerdi bence🤷🏻♀️Ama mukuslu ya da normalden çok farklıysa bir doktora danışabilirsiniz
dertlikerkenez TalentedMom merhaba annelik çok zor iş maalesef herşey herşeyin belirtisi ben işin içinden çıkamadım bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum hangisi acaba diye benim bildiğim yeşil kaka nedenleri ; sindirilmemiş gıda alerji üsütme sizin Demir kullanıyor olmanız bebeğinizin Demir kullanıyor olması Nerden istiyorsan ordan yak durumu valla 😢
Akyldz Benim kızımda 5 gün boyunca yeşil kaka yaptı mukuslu ve ishalli şekilde bende üşüttüğünü düşünüyordum ama kaka tahlili yaptırdığımda anladım ki bağırsaklarında enfeksiyon varmış bence sende bir doktora gidip kaka tahlili yaptırsan iyi olur
Mora Canım sen taze fasülye, bezelye gibi yeşil şeyler yediysen sütten kakası yeşil oluyor. Bizim öyle oldu doktoru aradım eğer kötü koku yoksa ishal değilse sebep bu olabilir belki
TalentedMom Yamur anne sütü artı mama ile besleniyor kan ve Demir damlası da kullanıyor ama yemyeşil yapmıyordu sarı da oluyordu
TalentedMom dertlikerkenez teşekkürler canım dediğim gibi insanın aklı çok karışıyor kontrolde öğrenirim artık ben Demir ilacı kullanmıyorum bakalım